A & C Keppens BVBA

Contactgegevens A & C Keppens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C Keppens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C Keppens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Heyderstraat 2; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 480 07 00; 03 480 87 85 (+32-03 480 07 00; 03 480 87 85) 03 480 07 00; 03 480 87 85 (+32-03 480 07 00; 03 480 87 85)

Fax (fax): 03 480 87 85 (+32-03 480 87 85) 03 480 87 85 (+32-03 480 87 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C Keppens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C Keppens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C Keppens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C Keppens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C Keppens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C Keppens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C Keppens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C Keppens BVBA
Products information A & C Keppens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09481445312
Ondernemingsnummer: 3083831787
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in A & C Keppens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C Keppens BVBA
(Get full report from official database of BE for A & C Keppens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C Keppens BVBA
Addition kinds of activities for A & C Keppens BVBA

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
20139916. Snacksticks, inclusief ruwachtig: uit gekocht vlees | Snack sticks, including jerky: from purchased meat
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
28190207. Zwavelzuur, oleum | Sulfuric acid, oleum
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
36340405. Irons, elektrisch: huishouden | Irons, electric: household
36790107. Pulsvormende netwerken | Pulse forming networks
37280406. Torens en turret aandrijvingen, vliegtuigen | Turrets and turret drives, aircraft
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)

Werken bij A & C Keppens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C Keppens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C Keppens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C Keppens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fruitsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal bestaan uit: Het sorteren van fruit maar ook controleren of ze voldoende rijp zijn voor verscheping Het in orde brengen van verpakking, door het wegsnijden van plastic Het controleren van de paletten en de koeling De etikettering in orde brengen Bedrijfsprofiel: Onze klant in de haven van Antwerpen is op zoek naar nieuwe fruitsorteerders. Onze klant is één van de grootste fruitbehandelaars ter wereld waarbij het werk van dag tot dag kan variëren.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van A & C Keppens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A & C Keppens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C Keppens BVBA. Laat een reactie achter voor A & C Keppens BVBA. A & C Keppens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C Keppens BVBA. Leave a respond for A & C Keppens BVBA. A & C Keppens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C Keppens BVBA op de google maps. Adres en contacten A & C Keppens BVBA
Location of A & C Keppens BVBA on the google maps. Address and contacts of A & C Keppens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C Keppens BVBA A & C Keppens BVBA: FLETROTEX NV | Maes P & J Bouwbedrijf NV | Sprimont Y | SANI- & KEUKENDECOR | Tris BVBA

Other related companies as A & C Keppens BVBA: FLETROTEX NV | Maes P & J Bouwbedrijf NV | Sprimont Y | SANI- & KEUKENDECOR | Tris BVBA

A & C Keppens BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C Keppens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09481445312. Het bedrijf A & C Keppens BVBA bevindt zich op het adres: De Heyderstraat 2; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in A & C Keppens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & C Keppens BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C Keppens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C Keppens BVBA, openstaande posities, locatie van A & C Keppens BVBA op de kaart.

A & C Keppens BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & C Keppens BVBA, company assigned to the tax number BE09481445312. The company A & C Keppens BVBA is located at the address: De Heyderstraat 2; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in A & C Keppens BVBA were not found.
The main activity of A & C Keppens BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C Keppens BVBA is not available. You also can look at reviews of A & C Keppens BVBA, open positions, location of A & C Keppens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C Keppens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C Keppens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C Keppens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C Keppens BVBA, employees, financial statistics.