POLIKLINIEK ELISABETH

Contactgegevens POLIKLINIEK ELISABETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLIKLINIEK ELISABETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLIKLINIEK ELISABETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENENBORGERLAAN 206; 2610; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 34481946 (+32-34481946) 34481946 (+32-34481946)

Fax (fax): +32 (84) 871-56-49 +32 (84) 871-56-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLIKLINIEK ELISABETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLIKLINIEK ELISABETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLIKLINIEK ELISABETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLIKLINIEK ELISABETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLIKLINIEK ELISABETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLIKLINIEK ELISABETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLIKLINIEK ELISABETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLIKLINIEK ELISABETH
Products information POLIKLINIEK ELISABETH

BTW identificatienummer (tax): BE06733764648
Ondernemingsnummer: 7099334716
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 866,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in POLIKLINIEK ELISABETH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten; Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLIKLINIEK ELISABETH
(Get full report from official database of BE for POLIKLINIEK ELISABETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLIKLINIEK ELISABETH
Addition kinds of activities for POLIKLINIEK ELISABETH

507500. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
24919904. Structurele timmerhout en hout, behandeld hout | Structural lumber and timber, treated wood
26750104. Waterdicht karton: gemaakt van aangekochte materialen | Waterproof cardboard: made from purchased materials
30889906. Tubs (bad, douche en was), kunststof | Tubs (bath, shower, and laundry), plastics
87319901. Elektronisch onderzoek | Electronic research
91990404. Overheid, lokale overheid | General government, local government

Werken bij POLIKLINIEK ELISABETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLIKLINIEK ELISABETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLIKLINIEK ELISABETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLIKLINIEK ELISABETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van POLIKLINIEK ELISABETH in sociale netwerken
Look for responds of POLIKLINIEK ELISABETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLIKLINIEK ELISABETH. Laat een reactie achter voor POLIKLINIEK ELISABETH. POLIKLINIEK ELISABETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLIKLINIEK ELISABETH. Leave a respond for POLIKLINIEK ELISABETH. POLIKLINIEK ELISABETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLIKLINIEK ELISABETH op de google maps. Adres en contacten POLIKLINIEK ELISABETH
Location of POLIKLINIEK ELISABETH on the google maps. Address and contacts of POLIKLINIEK ELISABETH

Andere gerelateerde bedrijven als come POLIKLINIEK ELISABETH POLIKLINIEK ELISABETH: Rousseeuw E | PIL SCHOENEN | STARCK S.A. | DE BLIECK D?COR | Elvetici L

Other related companies as POLIKLINIEK ELISABETH: Rousseeuw E | PIL SCHOENEN | STARCK S.A. | DE BLIECK D?COR | Elvetici L

POLIKLINIEK ELISABETH is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLIKLINIEK ELISABETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06733764648. Het bedrijf POLIKLINIEK ELISABETH bevindt zich op het adres: GROENENBORGERLAAN 206; 2610; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 866,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Artsen and specialisten; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in POLIKLINIEK ELISABETH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLIKLINIEK ELISABETH is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLIKLINIEK ELISABETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLIKLINIEK ELISABETH, openstaande posities, locatie van POLIKLINIEK ELISABETH op de kaart.

POLIKLINIEK ELISABETH is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLIKLINIEK ELISABETH, company assigned to the tax number BE06733764648. The company POLIKLINIEK ELISABETH is located at the address: GROENENBORGERLAAN 206; 2610; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 866,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Artsen and specialisten; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in POLIKLINIEK ELISABETH were not found.
The main activity of POLIKLINIEK ELISABETH is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POLIKLINIEK ELISABETH is not available. You also can look at reviews of POLIKLINIEK ELISABETH, open positions, location of POLIKLINIEK ELISABETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLIKLINIEK ELISABETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLIKLINIEK ELISABETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLIKLINIEK ELISABETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLIKLINIEK ELISABETH, employees, financial statistics.