PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN

Contactgegevens PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANCISCO FERRERLAAN 88A; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92163311 (+32-92163311) 92163311 (+32-92163311)

Fax (fax): +32 (53) 447-43-10 +32 (53) 447-43-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN
Products information PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN

BTW identificatienummer (tax): BE05999328613
Ondernemingsnummer: 2249420166
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten; Musea and historische gebouwen; Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN
(Get full report from official database of BE for PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN
Addition kinds of activities for PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN

30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands

Werken bij PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • bevrachter (M/V) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -       Dagelijks contact met klanten, partners, filialen en agenten. - Organiseren van de U toegewezen transportopdrachten. - administratieve afhandeling van uw transporten - kostprijs negotiëren, onderhandelen, commerciële feeling - nieuwe contacten leggen met binnen-en buitenlandse transporteurs-onderaannemers - Organiseren van  FTL zendingen , groupage , deelpartijen. - Problem solving skills

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN in sociale netwerken
Look for responds of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. Laat een reactie achter voor PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. Leave a respond for PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN. PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN op de google maps. Adres en contacten PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN
Location of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN on the google maps. Address and contacts of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: BANK VAN BREDA | Silhouette | ARMAND BEULLEKENS | Perfecta | Tulip Laser Processing BVBA

Other related companies as PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN: BANK VAN BREDA | Silhouette | ARMAND BEULLEKENS | Perfecta | Tulip Laser Processing BVBA

PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999328613. Het bedrijf PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN bevindt zich op het adres: FRANCISCO FERRERLAAN 88A; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Artsen and specialisten; Musea and historische gebouwen; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, openstaande posities, locatie van PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN op de kaart.

PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, company assigned to the tax number BE05999328613. The company PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is located at the address: FRANCISCO FERRERLAAN 88A; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Artsen and specialisten; Musea and historische gebouwen; Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN were not found.
The main activity of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN is not available. You also can look at reviews of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, open positions, location of PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PSYCHIATRISCH CENTRUM DR.GUISLAIN, employees, financial statistics.