VAN HAESENDONCK

Contactgegevens VAN HAESENDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HAESENDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HAESENDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-JACQUES 32; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81220059 (+32-81220059) 81220059 (+32-81220059)

Fax (fax): +32 (11) 563-97-74 +32 (11) 563-97-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HAESENDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HAESENDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HAESENDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HAESENDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HAESENDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HAESENDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HAESENDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HAESENDONCK
Products information VAN HAESENDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE08133972167
Ondernemingsnummer: 1004669189
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VAN HAESENDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten; Medische and orthopedische apparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HAESENDONCK
(Get full report from official database of BE for VAN HAESENDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HAESENDONCK
Addition kinds of activities for VAN HAESENDONCK

399904. Furs | Furs
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
30890218. Tops: dispenser, shaker, etc .: kunststof | Tops: dispenser, shaker, etc.: plastics
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
51820200. Sterke drank | Liquor
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij VAN HAESENDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HAESENDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HAESENDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HAESENDONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • thuishulp (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    thuishulp i.k.v. dienstencheques in REGIO WORTEGEM-PETEGEM en ANZEGEM bij DCO Kluisbergen vzw

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van VAN HAESENDONCK in sociale netwerken
Look for responds of VAN HAESENDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HAESENDONCK. Laat een reactie achter voor VAN HAESENDONCK. VAN HAESENDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HAESENDONCK. Leave a respond for VAN HAESENDONCK. VAN HAESENDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HAESENDONCK op de google maps. Adres en contacten VAN HAESENDONCK
Location of VAN HAESENDONCK on the google maps. Address and contacts of VAN HAESENDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HAESENDONCK VAN HAESENDONCK: FLCATERPILLAR LOGISTICS SERVICES INTERNATIONAL NV | FLDRUKKERIJ VOET NV | OLIVIER DACHKIN | D. MALTA | JONATHAN HOUWEN

Other related companies as VAN HAESENDONCK: FLCATERPILLAR LOGISTICS SERVICES INTERNATIONAL NV | FLDRUKKERIJ VOET NV | OLIVIER DACHKIN | D. MALTA | JONATHAN HOUWEN

VAN HAESENDONCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HAESENDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133972167. Het bedrijf VAN HAESENDONCK bevindt zich op het adres: RUE SAINT-JACQUES 32; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Artsen and specialisten; Medische and orthopedische apparaten. Producten gemaakt in VAN HAESENDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HAESENDONCK is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HAESENDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HAESENDONCK, openstaande posities, locatie van VAN HAESENDONCK op de kaart.

VAN HAESENDONCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HAESENDONCK, company assigned to the tax number BE08133972167. The company VAN HAESENDONCK is located at the address: RUE SAINT-JACQUES 32; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Artsen and specialisten; Medische and orthopedische apparaten. Products created in VAN HAESENDONCK were not found.
The main activity of VAN HAESENDONCK is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HAESENDONCK is not available. You also can look at reviews of VAN HAESENDONCK, open positions, location of VAN HAESENDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HAESENDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HAESENDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HAESENDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HAESENDONCK, employees, financial statistics.