Vercruysse G

Contactgegevens Vercruysse G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercruysse G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercruysse G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Runkstersteenweg 203; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 27 24 14 (+32-011 27 24 14) 011 27 24 14 (+32-011 27 24 14)

Fax (fax): 011 27 24 14 (+32-011 27 24 14) 011 27 24 14 (+32-011 27 24 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercruysse G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercruysse G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercruysse G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercruysse G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercruysse G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercruysse G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercruysse G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercruysse G
Products information Vercruysse G

BTW identificatienummer (tax): BE06757934570
Ondernemingsnummer: 5602996826
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Vercruysse G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ergotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercruysse G
(Get full report from official database of BE for Vercruysse G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercruysse G
Addition kinds of activities for Vercruysse G

306910. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
24930302. Vezelplaat, hout | Fiberboard, wood
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
58130106. Wijnbar | Wine bar
83220502. Familie locatie service | Family location service

Werken bij Vercruysse G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercruysse G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercruysse G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercruysse G. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Medewerkers voor industriële bakkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de medewerker die wij zoeken voor een industriële bakkerij?  Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan.   Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : - Productie van patisserie, - Klaarzetten van de afgewerkte producten, - Afnemen van de verpakte broden van de transportband - Kratten stapelen - Sandwiches inpakken - Brood decoreren

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van Vercruysse G in sociale netwerken
Look for responds of Vercruysse G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercruysse G. Laat een reactie achter voor Vercruysse G. Vercruysse G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercruysse G. Leave a respond for Vercruysse G. Vercruysse G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercruysse G op de google maps. Adres en contacten Vercruysse G
Location of Vercruysse G on the google maps. Address and contacts of Vercruysse G

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercruysse G Vercruysse G: SALON-LAVOIR LAUNDRY | Hanus Assurances SPRL | MAIS. DES JEUNES AVICENNE | CARDY | Meyers Vicky

Other related companies as Vercruysse G: SALON-LAVOIR LAUNDRY | Hanus Assurances SPRL | MAIS. DES JEUNES AVICENNE | CARDY | Meyers Vicky

Vercruysse G is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vercruysse G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06757934570. Het bedrijf Vercruysse G bevindt zich op het adres: Runkstersteenweg 203; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ergotherapists. Producten gemaakt in Vercruysse G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercruysse G is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercruysse G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercruysse G, openstaande posities, locatie van Vercruysse G op de kaart.

Vercruysse G is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vercruysse G, company assigned to the tax number BE06757934570. The company Vercruysse G is located at the address: Runkstersteenweg 203; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ergotherapists. Products created in Vercruysse G were not found.
The main activity of Vercruysse G is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercruysse G is not available. You also can look at reviews of Vercruysse G, open positions, location of Vercruysse G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercruysse G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercruysse G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercruysse G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercruysse G, employees, financial statistics.