STEENBAKKER & VAN ELFEREN

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • STEENBAKKER & VAN ELFEREN
Private companiesChemicals and Allied Products • STEENBAKKER & VAN ELFEREN

Contactgegevens STEENBAKKER & VAN ELFEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEENBAKKER & VAN ELFEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEENBAKKER & VAN ELFEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 33; 9950; WAARSCHOOT, België

Telefoon (phone): 93774200 (+32-93774200) 93774200 (+32-93774200)

Fax (fax): +32 (53) 205-75-43 +32 (53) 205-75-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEENBAKKER & VAN ELFEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEENBAKKER & VAN ELFEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEENBAKKER & VAN ELFEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEENBAKKER & VAN ELFEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEENBAKKER & VAN ELFEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEENBAKKER & VAN ELFEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEENBAKKER & VAN ELFEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEENBAKKER & VAN ELFEREN
Products information STEENBAKKER & VAN ELFEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06138305664
Ondernemingsnummer: 7145477294
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Mat茅riel de Soudage, Mat茅riel d'?tamage.

Product categorie (product category): Equipements divers pour l?industrie Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEENBAKKER & VAN ELFEREN
(Get full report from official database of BE for STEENBAKKER & VAN ELFEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEENBAKKER & VAN ELFEREN
Addition kinds of activities for STEENBAKKER & VAN ELFEREN

08310105. Huckleberry greens verzamelen | Huckleberry greens gathering
31310500. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
32510106. Slumped brick | Slumped brick
34110100. Voedsel en drank containers | Food and beverage containers
78120202. Video-tape productie | Video tape production
87130000. Surveying services | Surveying services
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij STEENBAKKER & VAN ELFEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEENBAKKER & VAN ELFEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEENBAKKER & VAN ELFEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEENBAKKER & VAN ELFEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

Zoek naar antwoorden van STEENBAKKER & VAN ELFEREN in sociale netwerken
Look for responds of STEENBAKKER & VAN ELFEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEENBAKKER & VAN ELFEREN. Laat een reactie achter voor STEENBAKKER & VAN ELFEREN. STEENBAKKER & VAN ELFEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEENBAKKER & VAN ELFEREN. Leave a respond for STEENBAKKER & VAN ELFEREN. STEENBAKKER & VAN ELFEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEENBAKKER & VAN ELFEREN op de google maps. Adres en contacten STEENBAKKER & VAN ELFEREN
Location of STEENBAKKER & VAN ELFEREN on the google maps. Address and contacts of STEENBAKKER & VAN ELFEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come STEENBAKKER & VAN ELFEREN STEENBAKKER & VAN ELFEREN: Vallez A | CHARLY LE DEBOUCHEUR SCRL SC | Romarco NV | DEHASSE MAURICE | HUGO MELEYNS

Other related companies as STEENBAKKER & VAN ELFEREN: Vallez A | CHARLY LE DEBOUCHEUR SCRL SC | Romarco NV | DEHASSE MAURICE | HUGO MELEYNS

STEENBAKKER & VAN ELFEREN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEENBAKKER & VAN ELFEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06138305664. Het bedrijf STEENBAKKER & VAN ELFEREN bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 33; 9950; WAARSCHOOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipements divers pour l?industrie Gr. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Soudage, Mat茅riel d'?tamage..
De hoofdactiviteit van STEENBAKKER & VAN ELFEREN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEENBAKKER & VAN ELFEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEENBAKKER & VAN ELFEREN, openstaande posities, locatie van STEENBAKKER & VAN ELFEREN op de kaart.

STEENBAKKER & VAN ELFEREN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEENBAKKER & VAN ELFEREN, company assigned to the tax number BE06138305664. The company STEENBAKKER & VAN ELFEREN is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 33; 9950; WAARSCHOOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipements divers pour l?industrie Gr. List of products are Produits: Mat茅riel de Soudage, Mat茅riel d'?tamage..
The main activity of STEENBAKKER & VAN ELFEREN is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEENBAKKER & VAN ELFEREN is not available. You also can look at reviews of STEENBAKKER & VAN ELFEREN, open positions, location of STEENBAKKER & VAN ELFEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEENBAKKER & VAN ELFEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEENBAKKER & VAN ELFEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEENBAKKER & VAN ELFEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEENBAKKER & VAN ELFEREN, employees, financial statistics.