K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK

Particuliere bedrijvencommunicatie • K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK
Private companiesCommunications • K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK

Contactgegevens K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE LUIKERBAAN 79; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11288270 (+32-11288270) 11288270 (+32-11288270)

Fax (fax): +32 (69) 660-15-26 +32 (69) 660-15-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK
Products information K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK

BTW identificatienummer (tax): BE07135864257
Ondernemingsnummer: 1023895263
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types d'Enseignement: Sciences Sociales. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK
(Get full report from official database of BE for K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK
Addition kinds of activities for K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK

371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
38420114. Kleding, brandbestrijding (asbest) | Suits, firefighting (asbestos)

Werken bij K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Internship Global communications (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Leercontract

    As a trainee of the global communications department you contribute to the internal and external communication of BASF´s Performance Materials division. o You will contribute to employee communications such as internal newsletters and the Intranet. o You will assist in developing presentations for internal and external audiences. o You will draft press releases and articles for internal communications. o You will provide support in particular market communication & branding by info gathering, research and media monitoring. o You will be part of a team in which all channels of communications are used: print, online and as well dialogue driven internal communications.

Zoek naar antwoorden van K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK in sociale netwerken
Look for responds of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. Laat een reactie achter voor K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. Leave a respond for K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK. K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK op de google maps. Adres en contacten K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK
Location of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK on the google maps. Address and contacts of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK

Andere gerelateerde bedrijven als come K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: VAN HOLLEBEKE B | Y'S BY JOHJI JAMAMOTO | GUY BOSMAN | Monte Cristo | Inter Beton NV

Other related companies as K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK: VAN HOLLEBEKE B | Y'S BY JOHJI JAMAMOTO | GUY BOSMAN | Monte Cristo | Inter Beton NV

K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07135864257. Het bedrijf K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK bevindt zich op het adres: OUDE LUIKERBAAN 79; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Sciences Sociales. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, openstaande posities, locatie van K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK op de kaart.

K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, company assigned to the tax number BE07135864257. The company K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is located at the address: OUDE LUIKERBAAN 79; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Sciences Sociales. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK is not available. You also can look at reviews of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, open positions, location of K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.H.-DEP.SOC.AGOG.WERK, employees, financial statistics.