K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Contactgegevens K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 143; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92699191 (+32-92699191) 92699191 (+32-92699191)

Fax (fax): +32 (64) 192-14-49 +32 (64) 192-14-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Products information K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

BTW identificatienummer (tax): BE08503112792
Ondernemingsnummer: 6787872314
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
(Get full report from official database of BE for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Addition kinds of activities for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

10410201. Gold bullion productie | Gold bullion production
25149907. Serverswagens en theewagen: metaal | Serving carts and tea wagons: metal
26310202. Schoenplank | Shoe board
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
30691301. Rollers en dekens van printers: rubber of rubberen stof | Printers' rolls and blankets: rubber or rubberized fabric
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
95320103. Landelijke planning en ontwikkeling agentschap, overheid | Rural planning and development agency, government

Werken bij K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Looking for open vacancies in other companies

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS in sociale netwerken
Look for responds of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Laat een reactie achter voor K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. Leave a respond for K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS. K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS op de google maps. Adres en contacten K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS
Location of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS on the google maps. Address and contacts of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: Queiros Pinto G | FORTIS | Obem M | RENAULT BRUSSELS | DE HARENSE SMID TURNHOUT

Other related companies as K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS: Queiros Pinto G | FORTIS | Obem M | RENAULT BRUSSELS | DE HARENSE SMID TURNHOUT

K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08503112792. Het bedrijf K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS bevindt zich op het adres: SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 143; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, openstaande posities, locatie van K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS op de kaart.

K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, company assigned to the tax number BE08503112792. The company K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is located at the address: SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 143; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical. Type d'茅tablissement: Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS is not available. You also can look at reviews of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, open positions, location of K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.H.-CAMPUS ST.VINCENTIUS, employees, financial statistics.