K.H.-CAMPUS H.T.I.

Particuliere bedrijvencommunicatie • K.H.-CAMPUS H.T.I.
Private companiesCommunications • K.H.-CAMPUS H.T.I.

Contactgegevens K.H.-CAMPUS H.T.I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.H.-CAMPUS H.T.I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.H.-CAMPUS H.T.I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPOORWEGSTRAAT 12; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50405120 (+32-50405120) 50405120 (+32-50405120)

Fax (fax): +32 (67) 214-17-85 +32 (67) 214-17-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.H.-CAMPUS H.T.I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.H.-CAMPUS H.T.I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.H.-CAMPUS H.T.I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.H.-CAMPUS H.T.I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.H.-CAMPUS H.T.I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.H.-CAMPUS H.T.I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.H.-CAMPUS H.T.I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.H.-CAMPUS H.T.I.
Products information K.H.-CAMPUS H.T.I.

BTW identificatienummer (tax): BE09091156005
Ondernemingsnummer: 9859924316
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical, Sciences Economiques, Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures.

Product categorie (product category): Enseignement sup茅rieur

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.H.-CAMPUS H.T.I.
(Get full report from official database of BE for K.H.-CAMPUS H.T.I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.H.-CAMPUS H.T.I.
Addition kinds of activities for K.H.-CAMPUS H.T.I.

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
51490403. Spaghetti | Spaghetti
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair
75399902. Automotive turboaanjader en blower reparatie | Automotive turbocharger and blower repair

Werken bij K.H.-CAMPUS H.T.I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.H.-CAMPUS H.T.I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.H.-CAMPUS H.T.I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.H.-CAMPUS H.T.I.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van K.H.-CAMPUS H.T.I. in sociale netwerken
Look for responds of K.H.-CAMPUS H.T.I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.H.-CAMPUS H.T.I.. Laat een reactie achter voor K.H.-CAMPUS H.T.I.. K.H.-CAMPUS H.T.I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.H.-CAMPUS H.T.I.. Leave a respond for K.H.-CAMPUS H.T.I.. K.H.-CAMPUS H.T.I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.H.-CAMPUS H.T.I. op de google maps. Adres en contacten K.H.-CAMPUS H.T.I.
Location of K.H.-CAMPUS H.T.I. on the google maps. Address and contacts of K.H.-CAMPUS H.T.I.

Andere gerelateerde bedrijven als come K.H.-CAMPUS H.T.I. K.H.-CAMPUS H.T.I.: J.I. Contractors | BO-VERMOL | Sharkeys Snooker Cafe | THE YOMIURI SHIMBUN PRESS | TOYOTA WOLUWE

Other related companies as K.H.-CAMPUS H.T.I.: J.I. Contractors | BO-VERMOL | Sharkeys Snooker Cafe | THE YOMIURI SHIMBUN PRESS | TOYOTA WOLUWE

K.H.-CAMPUS H.T.I. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.H.-CAMPUS H.T.I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091156005. Het bedrijf K.H.-CAMPUS H.T.I. bevindt zich op het adres: SPOORWEGSTRAAT 12; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement sup茅rieur. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical, Sciences Economiques, Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures..
De hoofdactiviteit van K.H.-CAMPUS H.T.I. is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.H.-CAMPUS H.T.I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.H.-CAMPUS H.T.I., openstaande posities, locatie van K.H.-CAMPUS H.T.I. op de kaart.

K.H.-CAMPUS H.T.I. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.H.-CAMPUS H.T.I., company assigned to the tax number BE09091156005. The company K.H.-CAMPUS H.T.I. is located at the address: SPOORWEGSTRAAT 12; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement sup茅rieur. List of products are Types d'Enseignement: Secteur Param茅dical, Sciences Economiques, Etudes Techniques. Type d'茅tablissement: Enseignement Technique, Ecoles Sup茅rieures..
The main activity of K.H.-CAMPUS H.T.I. is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K.H.-CAMPUS H.T.I. is not available. You also can look at reviews of K.H.-CAMPUS H.T.I., open positions, location of K.H.-CAMPUS H.T.I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.H.-CAMPUS H.T.I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.H.-CAMPUS H.T.I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.H.-CAMPUS H.T.I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.H.-CAMPUS H.T.I., employees, financial statistics.