ECOLE FOND. COMMUNALE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ECOLE FOND. COMMUNALE
Private companiesPersonal Services • ECOLE FOND. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE FOND. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FOND. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FOND. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE BASTOGNE 25BC; 6970; TENNEVILLE, België

Telefoon (phone): 84455893 (+32-84455893) 84455893 (+32-84455893)

Fax (fax): +32 (53) 521-52-45 +32 (53) 521-52-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FOND. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FOND. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FOND. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FOND. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FOND. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FOND. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FOND. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FOND. COMMUNALE
Products information ECOLE FOND. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE07791198730
Ondernemingsnummer: 9134552001
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FOND. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FOND. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FOND. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE FOND. COMMUNALE

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
072200. Gewas oogsten | Crop harvesting
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
28610105. Naaldhoutdestillaten, nec | Softwood distillates, nec
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
73899949. Tape snijden | Tape slitting
86210101. Tandvereniging | Dental association

Werken bij ECOLE FOND. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FOND. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FOND. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van ECOLE FOND. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FOND. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FOND. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FOND. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FOND. COMMUNALE
Location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FOND. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FOND. COMMUNALE ECOLE FOND. COMMUNALE: MECA CONSULT | OBJECT PROJECTONTWIKKELING | MENUISERIE GERONNEZ PASCAL | NADINE ADAM | TUI TRAVEL CENTER

Other related companies as ECOLE FOND. COMMUNALE: MECA CONSULT | OBJECT PROJECTONTWIKKELING | MENUISERIE GERONNEZ PASCAL | NADINE ADAM | TUI TRAVEL CENTER

ECOLE FOND. COMMUNALE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FOND. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07791198730. Het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE bevindt zich op het adres: ROUTE DE BASTOGNE 25BC; 6970; TENNEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE FOND. COMMUNALE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FOND. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FOND. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE FOND. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE FOND. COMMUNALE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FOND. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE07791198730. The company ECOLE FOND. COMMUNALE is located at the address: ROUTE DE BASTOGNE 25BC; 6970; TENNEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE FOND. COMMUNALE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FOND. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FOND. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FOND. COMMUNALE, employees, financial statistics.