NADINE ADAM

Contactgegevens NADINE ADAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NADINE ADAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

NADINE ADAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE VANDERVELDE 80; 6182; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71455541 (+32-71455541) 71455541 (+32-71455541)

Fax (fax): +32 (87) 689-14-41 +32 (87) 689-14-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NADINE ADAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NADINE ADAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NADINE ADAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NADINE ADAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NADINE ADAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NADINE ADAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NADINE ADAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NADINE ADAM
Products information NADINE ADAM

BTW identificatienummer (tax): BE09490783691
Ondernemingsnummer: 7823883056
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in NADINE ADAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NADINE ADAM
(Get full report from official database of BE for NADINE ADAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor NADINE ADAM
Addition kinds of activities for NADINE ADAM

20460303. dextrine | Dextrine
22210502. Glas breedgeweven stoffen | Glass broadwoven fabrics
36340100. Elektrische huishoudelijke kooktoestellen | Electric household cooking appliances
38430116. Orthodontische apparaten | Orthodontic appliances
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij NADINE ADAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NADINE ADAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NADINE ADAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NADINE ADAM. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Medewerker (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

 • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

 • Plant Manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

 • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

 • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

 • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OQuila

  Type: Studentenjob

  OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

 • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JBC

  Type: Vaste Job

  Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

 • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE TELDER TUINEN

  Type: Vaste Job

  Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

Zoek naar antwoorden van NADINE ADAM in sociale netwerken
Look for responds of NADINE ADAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor NADINE ADAM. Laat een reactie achter voor NADINE ADAM. NADINE ADAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NADINE ADAM. Leave a respond for NADINE ADAM. NADINE ADAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NADINE ADAM op de google maps. Adres en contacten NADINE ADAM
Location of NADINE ADAM on the google maps. Address and contacts of NADINE ADAM

Andere gerelateerde bedrijven als come NADINE ADAM NADINE ADAM: Departement Batiment Finition SPRL | VIDANGE INTER | Het Ultieme Idee | Vanderwee D | LIBRAIRIE DU TRANSVAAL

Other related companies as NADINE ADAM: Departement Batiment Finition SPRL | VIDANGE INTER | Het Ultieme Idee | Vanderwee D | LIBRAIRIE DU TRANSVAAL

NADINE ADAM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NADINE ADAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09490783691. Het bedrijf NADINE ADAM bevindt zich op het adres: RUE EMILE VANDERVELDE 80; 6182; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in NADINE ADAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NADINE ADAM is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NADINE ADAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NADINE ADAM, openstaande posities, locatie van NADINE ADAM op de kaart.

NADINE ADAM is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is NADINE ADAM, company assigned to the tax number BE09490783691. The company NADINE ADAM is located at the address: RUE EMILE VANDERVELDE 80; 6182; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in NADINE ADAM were not found.
The main activity of NADINE ADAM is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NADINE ADAM is not available. You also can look at reviews of NADINE ADAM, open positions, location of NADINE ADAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NADINE ADAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NADINE ADAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NADINE ADAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NADINE ADAM, employees, financial statistics.