VIDANGE INTER

Contactgegevens VIDANGE INTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGE INTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGE INTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81744878 (+32-81744878) 81744878 (+32-81744878)

Fax (fax): +32 (68) 272-89-27 +32 (68) 272-89-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGE INTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGE INTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGE INTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGE INTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGE INTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGE INTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGE INTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGE INTER
Products information VIDANGE INTER

BTW identificatienummer (tax): BE05658477783
Ondernemingsnummer: 9237548828
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Nettoyage de Fosses Sceptiques,Curage des Egouts,Débouchage des Canalisations. Services: Services d'Urgence.

Product categorie (product category): Ramassage and traitement des déchets ménagers. Collecte and épuration des eaux usées

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGE INTER
(Get full report from official database of BE for VIDANGE INTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGE INTER
Addition kinds of activities for VIDANGE INTER

28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
38420104. Gasmaskers | Gas masks
92249903. Vuurvaarder's kantoor, overheid | Fire marshals' office, government

Werken bij VIDANGE INTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGE INTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGE INTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGE INTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van VIDANGE INTER in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGE INTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGE INTER. Laat een reactie achter voor VIDANGE INTER. VIDANGE INTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGE INTER. Leave a respond for VIDANGE INTER. VIDANGE INTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGE INTER op de google maps. Adres en contacten VIDANGE INTER
Location of VIDANGE INTER on the google maps. Address and contacts of VIDANGE INTER

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGE INTER VIDANGE INTER: Anita Spoiden Coiffure | ANYWAY DOORS | CARROSSERIE HERMAN | ALPHAFIX-DJIEBIE | P. VAN LANGENHOVE

Other related companies as VIDANGE INTER: Anita Spoiden Coiffure | ANYWAY DOORS | CARROSSERIE HERMAN | ALPHAFIX-DJIEBIE | P. VAN LANGENHOVE

VIDANGE INTER is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGE INTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658477783. Het bedrijf VIDANGE INTER bevindt zich op het adres: 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Collecte and épuration des eaux usées. Lijst met producten zijn Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Nettoyage de Fosses Sceptiques,Curage des Egouts,Débouchage des Canalisations. Services: Services d'Urgence..
De hoofdactiviteit van VIDANGE INTER is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGE INTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGE INTER, openstaande posities, locatie van VIDANGE INTER op de kaart.

VIDANGE INTER is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGE INTER, company assigned to the tax number BE05658477783. The company VIDANGE INTER is located at the address: 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Ramassage and traitement des déchets ménagers. Collecte and épuration des eaux usées. List of products are Activités: Evacuation des Déchets,Collecte des Déchets Ménagers.. Activités: Nettoyage de Fosses Sceptiques,Curage des Egouts,Débouchage des Canalisations. Services: Services d'Urgence..
The main activity of VIDANGE INTER is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGE INTER is not available. You also can look at reviews of VIDANGE INTER, open positions, location of VIDANGE INTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGE INTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGE INTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGE INTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGE INTER, employees, financial statistics.