B.S.B.O. 'T KREEFTJE

Contactgegevens B.S.B.O. 'T KREEFTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.B.O. 'T KREEFTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.B.O. 'T KREEFTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSWEG 71; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89760277 (+32-89760277) 89760277 (+32-89760277)

Fax (fax): +32 (9) 937-36-71 +32 (9) 937-36-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.B.O. 'T KREEFTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.B.O. 'T KREEFTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.B.O. 'T KREEFTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.B.O. 'T KREEFTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.B.O. 'T KREEFTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.B.O. 'T KREEFTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.B.O. 'T KREEFTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.B.O. 'T KREEFTJE
Products information B.S.B.O. 'T KREEFTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08950805664
Ondernemingsnummer: 3207977294
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.B.O. 'T KREEFTJE
(Get full report from official database of BE for B.S.B.O. 'T KREEFTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.B.O. 'T KREEFTJE
Addition kinds of activities for B.S.B.O. 'T KREEFTJE

20330105. Geurstoffen, tomaat: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seasonings, tomato: packaged in cans, jars, etc.
35230116. Tabak curers | Tobacco curers
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
59999913. Ijs | Ice
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive

Werken bij B.S.B.O. 'T KREEFTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.B.O. 'T KREEFTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.B.O. 'T KREEFTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.B.O. 'T KREEFTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Service Elektricien voor machinebouw - bachelor of A2 met ervaring (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je installeert nieuwe elektrische industriële installaties. Dit omvat schakelkasten, PLC-sturingen, sterktestroomaansluitingen, ... vanaf de opbouw in het atelier, via de aansluitingen op de werf tot de uiteindelijke oplevering van de installatie. Bij interesse in koeltechnieken, kan je hiervoor een bijscholing volgen en doorgroeien op termijn tot service technieken hierin.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

Zoek naar antwoorden van B.S.B.O. 'T KREEFTJE in sociale netwerken
Look for responds of B.S.B.O. 'T KREEFTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.B.O. 'T KREEFTJE. Laat een reactie achter voor B.S.B.O. 'T KREEFTJE. B.S.B.O. 'T KREEFTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.B.O. 'T KREEFTJE. Leave a respond for B.S.B.O. 'T KREEFTJE. B.S.B.O. 'T KREEFTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.B.O. 'T KREEFTJE op de google maps. Adres en contacten B.S.B.O. 'T KREEFTJE
Location of B.S.B.O. 'T KREEFTJE on the google maps. Address and contacts of B.S.B.O. 'T KREEFTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.B.O. 'T KREEFTJE B.S.B.O. 'T KREEFTJE: NETTOYAGE ? SEC BOLAND | COPYTOU | MARCEL STAELS | ARCHI-EUROPE BVBA | UCB Chemicals

Other related companies as B.S.B.O. 'T KREEFTJE: NETTOYAGE ? SEC BOLAND | COPYTOU | MARCEL STAELS | ARCHI-EUROPE BVBA | UCB Chemicals

B.S.B.O. 'T KREEFTJE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.B.O. 'T KREEFTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08950805664. Het bedrijf B.S.B.O. 'T KREEFTJE bevindt zich op het adres: BOSWEG 71; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van B.S.B.O. 'T KREEFTJE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.B.O. 'T KREEFTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.B.O. 'T KREEFTJE, openstaande posities, locatie van B.S.B.O. 'T KREEFTJE op de kaart.

B.S.B.O. 'T KREEFTJE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.S.B.O. 'T KREEFTJE, company assigned to the tax number BE08950805664. The company B.S.B.O. 'T KREEFTJE is located at the address: BOSWEG 71; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of B.S.B.O. 'T KREEFTJE is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.B.O. 'T KREEFTJE is not available. You also can look at reviews of B.S.B.O. 'T KREEFTJE, open positions, location of B.S.B.O. 'T KREEFTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.B.O. 'T KREEFTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.B.O. 'T KREEFTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.B.O. 'T KREEFTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.B.O. 'T KREEFTJE, employees, financial statistics.