NETTOYAGE ? SEC BOLAND

Contactgegevens NETTOYAGE ? SEC BOLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NETTOYAGE ? SEC BOLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

NETTOYAGE ? SEC BOLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LINTERMANS 38; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64556992 (+32-64556992) 64556992 (+32-64556992)

Fax (fax): +32 (53) 518-54-82 +32 (53) 518-54-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NETTOYAGE ? SEC BOLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NETTOYAGE ? SEC BOLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NETTOYAGE ? SEC BOLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NETTOYAGE ? SEC BOLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NETTOYAGE ? SEC BOLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NETTOYAGE ? SEC BOLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NETTOYAGE ? SEC BOLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NETTOYAGE ? SEC BOLAND
Products information NETTOYAGE ? SEC BOLAND

BTW identificatienummer (tax): BE06781555175
Ondernemingsnummer: 7004302978
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in NETTOYAGE ? SEC BOLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NETTOYAGE ? SEC BOLAND
(Get full report from official database of BE for NETTOYAGE ? SEC BOLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor NETTOYAGE ? SEC BOLAND
Addition kinds of activities for NETTOYAGE ? SEC BOLAND

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
021401. Geiten | Goats
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts
61539900. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec

Werken bij NETTOYAGE ? SEC BOLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NETTOYAGE ? SEC BOLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NETTOYAGE ? SEC BOLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NETTOYAGE ? SEC BOLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het herstellen, onderhouden en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen aan de machines.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van NETTOYAGE ? SEC BOLAND in sociale netwerken
Look for responds of NETTOYAGE ? SEC BOLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor NETTOYAGE ? SEC BOLAND. Laat een reactie achter voor NETTOYAGE ? SEC BOLAND. NETTOYAGE ? SEC BOLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NETTOYAGE ? SEC BOLAND. Leave a respond for NETTOYAGE ? SEC BOLAND. NETTOYAGE ? SEC BOLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NETTOYAGE ? SEC BOLAND op de google maps. Adres en contacten NETTOYAGE ? SEC BOLAND
Location of NETTOYAGE ? SEC BOLAND on the google maps. Address and contacts of NETTOYAGE ? SEC BOLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come NETTOYAGE ? SEC BOLAND NETTOYAGE ? SEC BOLAND: Royal Scup Jette | Disco Thope | Interieur Design Devos | FINANCIAL RJDC NV | H. CORNELIS

Other related companies as NETTOYAGE ? SEC BOLAND: Royal Scup Jette | Disco Thope | Interieur Design Devos | FINANCIAL RJDC NV | H. CORNELIS

NETTOYAGE ? SEC BOLAND is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NETTOYAGE ? SEC BOLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06781555175. Het bedrijf NETTOYAGE ? SEC BOLAND bevindt zich op het adres: RUE LINTERMANS 38; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 650,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in NETTOYAGE ? SEC BOLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NETTOYAGE ? SEC BOLAND is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NETTOYAGE ? SEC BOLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NETTOYAGE ? SEC BOLAND, openstaande posities, locatie van NETTOYAGE ? SEC BOLAND op de kaart.

NETTOYAGE ? SEC BOLAND is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is NETTOYAGE ? SEC BOLAND, company assigned to the tax number BE06781555175. The company NETTOYAGE ? SEC BOLAND is located at the address: RUE LINTERMANS 38; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 650,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in NETTOYAGE ? SEC BOLAND were not found.
The main activity of NETTOYAGE ? SEC BOLAND is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NETTOYAGE ? SEC BOLAND is not available. You also can look at reviews of NETTOYAGE ? SEC BOLAND, open positions, location of NETTOYAGE ? SEC BOLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NETTOYAGE ? SEC BOLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NETTOYAGE ? SEC BOLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NETTOYAGE ? SEC BOLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NETTOYAGE ? SEC BOLAND, employees, financial statistics.