Schroeyers S

Contactgegevens Schroeyers S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schroeyers S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schroeyers S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dweerse Kromstraat 50; 9120; Beveren (Melsele), België

Telefoon (phone): 03 755 55 30 (+32-03 755 55 30) 03 755 55 30 (+32-03 755 55 30)

Fax (fax): +32 (16) 913-13-52 +32 (16) 913-13-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schroeyers S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schroeyers S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schroeyers S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schroeyers S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schroeyers S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schroeyers S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schroeyers S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schroeyers S
Products information Schroeyers S

BTW identificatienummer (tax): BE01706970214
Ondernemingsnummer: 9439971923
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Schroeyers S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices- Technical equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schroeyers S
(Get full report from official database of BE for Schroeyers S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schroeyers S
Addition kinds of activities for Schroeyers S

4131. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
22210410. Saran breedgeweven stoffen | Saran broadwoven fabrics
33550300. Aluminium staaf | Aluminum ingot
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
79991410. Zeilbootverhuur | Sailboard rental
87420501. Bedrijfsdoelstellingen en beleidskonsultant | Corporate objectives and policies consultant

Werken bij Schroeyers S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schroeyers S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schroeyers S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schroeyers S. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Jobstudent Polyvalente zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor ons hotel nog hulp voor de ontbijtservice, de afwas, en allerhande hulp in onze tea room.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

Zoek naar antwoorden van Schroeyers S in sociale netwerken
Look for responds of Schroeyers S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schroeyers S. Laat een reactie achter voor Schroeyers S. Schroeyers S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schroeyers S. Leave a respond for Schroeyers S. Schroeyers S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schroeyers S op de google maps. Adres en contacten Schroeyers S
Location of Schroeyers S on the google maps. Address and contacts of Schroeyers S

Andere gerelateerde bedrijven als come Schroeyers S Schroeyers S: FEESTZAAL DE LANDMAN | C.E.P. | I.T. Services & Consulting BVBA | Landuyt M | ADVIDIA M.G.M.P RABAU

Other related companies as Schroeyers S: FEESTZAAL DE LANDMAN | C.E.P. | I.T. Services & Consulting BVBA | Landuyt M | ADVIDIA M.G.M.P RABAU

Schroeyers S is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schroeyers S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706970214. Het bedrijf Schroeyers S bevindt zich op het adres: Dweerse Kromstraat 50; 9120; Beveren (Melsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices- Technical equipment. Producten gemaakt in Schroeyers S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schroeyers S is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schroeyers S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schroeyers S, openstaande posities, locatie van Schroeyers S op de kaart.

Schroeyers S is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schroeyers S, company assigned to the tax number BE01706970214. The company Schroeyers S is located at the address: Dweerse Kromstraat 50; 9120; Beveren (Melsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices- Technical equipment. Products created in Schroeyers S were not found.
The main activity of Schroeyers S is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schroeyers S is not available. You also can look at reviews of Schroeyers S, open positions, location of Schroeyers S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schroeyers S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schroeyers S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schroeyers S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schroeyers S, employees, financial statistics.