STUDIEBUREAU CARREIN BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • STUDIEBUREAU CARREIN BVBA
Private companiesTobacco Products • STUDIEBUREAU CARREIN BVBA

Contactgegevens STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIEBUREAU CARREIN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Louisastraat 24; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 04 52 (+32-059 70 04 52) 059 70 04 52 (+32-059 70 04 52)

Fax (fax): 059 70 04 52 (+32-059 70 04 52) 059 70 04 52 (+32-059 70 04 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIEBUREAU CARREIN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIEBUREAU CARREIN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIEBUREAU CARREIN BVBA
Products information STUDIEBUREAU CARREIN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02442504882
Ondernemingsnummer: 8494598388
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Engineering offices - General

Product categorie (product category): Engineering offices- Civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIEBUREAU CARREIN BVBA
(Get full report from official database of BE for STUDIEBUREAU CARREIN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIEBUREAU CARREIN BVBA
Addition kinds of activities for STUDIEBUREAU CARREIN BVBA

5093. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
34329901. Kranen en spijkers, metaal en kunststof | Faucets and spigots, metal and plastic
50850801. Abrasives | Abrasives

Werken bij STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

Zoek naar antwoorden van STUDIEBUREAU CARREIN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. Laat een reactie achter voor STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. STUDIEBUREAU CARREIN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. Leave a respond for STUDIEBUREAU CARREIN BVBA. STUDIEBUREAU CARREIN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIEBUREAU CARREIN BVBA op de google maps. Adres en contacten STUDIEBUREAU CARREIN BVBA
Location of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA on the google maps. Address and contacts of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIEBUREAU CARREIN BVBA STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: Primus NV | SIMONNE DECKERS | VRIJE BASISSCHOOL | VAN SCHOUBROEK MOTORS | PATRICIA PIRARD

Other related companies as STUDIEBUREAU CARREIN BVBA: Primus NV | SIMONNE DECKERS | VRIJE BASISSCHOOL | VAN SCHOUBROEK MOTORS | PATRICIA PIRARD

STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02442504882. Het bedrijf STUDIEBUREAU CARREIN BVBA bevindt zich op het adres: Louisastraat 24; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Engineering offices- Civil engineering. Lijst met producten zijn Engineering offices - General.
De hoofdactiviteit van STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, openstaande posities, locatie van STUDIEBUREAU CARREIN BVBA op de kaart.

STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, company assigned to the tax number BE02442504882. The company STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is located at the address: Louisastraat 24; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Engineering offices- Civil engineering. List of products are Engineering offices - General.
The main activity of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA is not available. You also can look at reviews of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, open positions, location of STUDIEBUREAU CARREIN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIEBUREAU CARREIN BVBA, employees, financial statistics.