Orbitech

Contactgegevens Orbitech: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orbitech: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orbitech

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leo Verbeecklaan 2 Box 6; 2070; Zwijndrecht (Burcht), België

Telefoon (phone): 03 252 48 63 (+32-03 252 48 63) 03 252 48 63 (+32-03 252 48 63)

Fax (fax): 03 219 86 06 (+32-03 219 86 06) 03 219 86 06 (+32-03 219 86 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orbitech: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orbitech"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orbitech"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orbitech, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orbitech. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orbitech, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orbitech. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orbitech
Products information Orbitech

BTW identificatienummer (tax): BE03229949951
Ondernemingsnummer: 3721862792
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Orbitech zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Engineering offices - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orbitech
(Get full report from official database of BE for Orbitech)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orbitech
Addition kinds of activities for Orbitech

232100. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
35629902. casters | Casters
38290504. Ion kamers | Ion chambers
54619903. cakes | Cakes

Werken bij Orbitech: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orbitech: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orbitech. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orbitech. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Orbitech in sociale netwerken
Look for responds of Orbitech in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orbitech. Laat een reactie achter voor Orbitech. Orbitech bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orbitech. Leave a respond for Orbitech. Orbitech on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orbitech op de google maps. Adres en contacten Orbitech
Location of Orbitech on the google maps. Address and contacts of Orbitech

Andere gerelateerde bedrijven als come Orbitech Orbitech: Couckuyt Decoratie BVBA | Ost A | JOHN VERVISCH | SATINEX NV | GAR LIJNEN NV

Other related companies as Orbitech: Couckuyt Decoratie BVBA | Ost A | JOHN VERVISCH | SATINEX NV | GAR LIJNEN NV

Orbitech is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orbitech, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229949951. Het bedrijf Orbitech bevindt zich op het adres: Leo Verbeecklaan 2 Box 6; 2070; Zwijndrecht (Burcht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Engineering offices - General. Producten gemaakt in Orbitech zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orbitech is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orbitech is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orbitech, openstaande posities, locatie van Orbitech op de kaart.

Orbitech is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orbitech, company assigned to the tax number BE03229949951. The company Orbitech is located at the address: Leo Verbeecklaan 2 Box 6; 2070; Zwijndrecht (Burcht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Engineering offices - General. Products created in Orbitech were not found.
The main activity of Orbitech is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Orbitech is not available. You also can look at reviews of Orbitech, open positions, location of Orbitech on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orbitech, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orbitech, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orbitech, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orbitech, employees, financial statistics.