VALEER VANTOMME

Contactgegevens VALEER VANTOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALEER VANTOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALEER VANTOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 125; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56509493 (+32-56509493) 56509493 (+32-56509493)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALEER VANTOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALEER VANTOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALEER VANTOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALEER VANTOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALEER VANTOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALEER VANTOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALEER VANTOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALEER VANTOMME
Products information VALEER VANTOMME

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALEER VANTOMME
(Get full report from official database of BE for VALEER VANTOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALEER VANTOMME
Addition kinds of activities for VALEER VANTOMME

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
14990108. Sapphire mijnbouw | Sapphire mining
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing

Werken bij VALEER VANTOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALEER VANTOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALEER VANTOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALEER VANTOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

Zoek naar antwoorden van VALEER VANTOMME in sociale netwerken
Look for responds of VALEER VANTOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALEER VANTOMME. Laat een reactie achter voor VALEER VANTOMME. VALEER VANTOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALEER VANTOMME. Leave a respond for VALEER VANTOMME. VALEER VANTOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALEER VANTOMME op de google maps. Adres en contacten VALEER VANTOMME
Location of VALEER VANTOMME on the google maps. Address and contacts of VALEER VANTOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come VALEER VANTOMME VALEER VANTOMME: Cinéma Théâtre Décor SPRL | FRITERIE EVELYNE | GARAGE DE L'ETOILE | Lan Connect BVBA | I. DE BAUW

Other related companies as VALEER VANTOMME: Cinéma Théâtre Décor SPRL | FRITERIE EVELYNE | GARAGE DE L'ETOILE | Lan Connect BVBA | I. DE BAUW

VALEER VANTOMME is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALEER VANTOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf VALEER VANTOMME bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 125; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van VALEER VANTOMME is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALEER VANTOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALEER VANTOMME, openstaande posities, locatie van VALEER VANTOMME op de kaart.

VALEER VANTOMME is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALEER VANTOMME, company assigned to the tax number BE03864410400. The company VALEER VANTOMME is located at the address: ROESELARESTRAAT 125; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of VALEER VANTOMME is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VALEER VANTOMME is not available. You also can look at reviews of VALEER VANTOMME, open positions, location of VALEER VANTOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALEER VANTOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALEER VANTOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALEER VANTOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALEER VANTOMME, employees, financial statistics.