FA. MAERTENS F. & ZN

Contactgegevens FA. MAERTENS F. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. MAERTENS F. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. MAERTENS F. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERMANSWEG 1; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51778491 (+32-51778491) 51778491 (+32-51778491)

Fax (fax): +32 (53) 180-89-24 +32 (53) 180-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. MAERTENS F. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. MAERTENS F. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. MAERTENS F. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. MAERTENS F. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. MAERTENS F. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. MAERTENS F. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. MAERTENS F. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. MAERTENS F. & ZN
Products information FA. MAERTENS F. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE04187957763
Ondernemingsnummer: 8230651855
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. MAERTENS F. & ZN
(Get full report from official database of BE for FA. MAERTENS F. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. MAERTENS F. & ZN
Addition kinds of activities for FA. MAERTENS F. & ZN

822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
34239917. Bladskimmers of zwembaden | Leaf skimmers or swimming pool rakes
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
35599932. Synthetische filament extruderende machines | Synthetic filament extruding machines
36259905. Controles voor instelbare snelheid aandrijvingen | Controls for adjustable speed drives
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
47890101. Car loading | Car loading

Werken bij FA. MAERTENS F. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. MAERTENS F. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. MAERTENS F. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. MAERTENS F. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van FA. MAERTENS F. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of FA. MAERTENS F. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. MAERTENS F. & ZN. Laat een reactie achter voor FA. MAERTENS F. & ZN. FA. MAERTENS F. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. MAERTENS F. & ZN. Leave a respond for FA. MAERTENS F. & ZN. FA. MAERTENS F. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. MAERTENS F. & ZN op de google maps. Adres en contacten FA. MAERTENS F. & ZN
Location of FA. MAERTENS F. & ZN on the google maps. Address and contacts of FA. MAERTENS F. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. MAERTENS F. & ZN FA. MAERTENS F. & ZN: GROEP ARGENTA | Boucquiau Anne | Helios Service SC | JEAN-CLAUDE VAN DOORN | A. VLIERS

Other related companies as FA. MAERTENS F. & ZN: GROEP ARGENTA | Boucquiau Anne | Helios Service SC | JEAN-CLAUDE VAN DOORN | A. VLIERS

FA. MAERTENS F. & ZN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. MAERTENS F. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187957763. Het bedrijf FA. MAERTENS F. & ZN bevindt zich op het adres: MOERMANSWEG 1; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van FA. MAERTENS F. & ZN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. MAERTENS F. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. MAERTENS F. & ZN, openstaande posities, locatie van FA. MAERTENS F. & ZN op de kaart.

FA. MAERTENS F. & ZN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. MAERTENS F. & ZN, company assigned to the tax number BE04187957763. The company FA. MAERTENS F. & ZN is located at the address: MOERMANSWEG 1; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of FA. MAERTENS F. & ZN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. MAERTENS F. & ZN is not available. You also can look at reviews of FA. MAERTENS F. & ZN, open positions, location of FA. MAERTENS F. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. MAERTENS F. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. MAERTENS F. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. MAERTENS F. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. MAERTENS F. & ZN, employees, financial statistics.