JOSE VERMEIRE

Contactgegevens JOSE VERMEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE VERMEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE VERMEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROSTRAAT 23; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93727890 (+32-93727890) 93727890 (+32-93727890)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE VERMEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE VERMEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE VERMEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE VERMEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE VERMEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE VERMEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE VERMEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE VERMEIRE
Products information JOSE VERMEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE VERMEIRE
(Get full report from official database of BE for JOSE VERMEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE VERMEIRE
Addition kinds of activities for JOSE VERMEIRE

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
738402. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
36410203. Gezondheidslampen, infrarood of ultraviolet | Health lamps, infrared or ultraviolet
38410422. trocars | Trocars

Werken bij JOSE VERMEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE VERMEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE VERMEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE VERMEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Zaal (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BRASSERIE RUBENS

    Type: Studentenjob

    Onder de vorm van taken voor, tijdens en na de dienst draag je bij aan de bediening van onze geliefde klanten: Taken tijdens de dienst: - Afruimen - Dranken serveren - Gerechten serveren Taken voor en na de dienst: - mise-en-place - sorteren leeggoed - allerlei... Laat je niet afschrikken door een gebrek aan ervaring, want de benodigde vaardigheden worden je aangeleerd door échte professionals. De enige vereiste is GOESTING om te werken!

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Vaste Job

    In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van JOSE VERMEIRE in sociale netwerken
Look for responds of JOSE VERMEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE VERMEIRE. Laat een reactie achter voor JOSE VERMEIRE. JOSE VERMEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE VERMEIRE. Leave a respond for JOSE VERMEIRE. JOSE VERMEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE VERMEIRE op de google maps. Adres en contacten JOSE VERMEIRE
Location of JOSE VERMEIRE on the google maps. Address and contacts of JOSE VERMEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE VERMEIRE JOSE VERMEIRE: CVA IS BVBA | ACD NV | LIBERTY | Nico | AMIN MAKAR

Other related companies as JOSE VERMEIRE: CVA IS BVBA | ACD NV | LIBERTY | Nico | AMIN MAKAR

JOSE VERMEIRE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE VERMEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf JOSE VERMEIRE bevindt zich op het adres: ROSTRAAT 23; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOSE VERMEIRE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE VERMEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE VERMEIRE, openstaande posities, locatie van JOSE VERMEIRE op de kaart.

JOSE VERMEIRE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE VERMEIRE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company JOSE VERMEIRE is located at the address: ROSTRAAT 23; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JOSE VERMEIRE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE VERMEIRE is not available. You also can look at reviews of JOSE VERMEIRE, open positions, location of JOSE VERMEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE VERMEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE VERMEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE VERMEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE VERMEIRE, employees, financial statistics.