LUC HAGHEDOOREN

Contactgegevens LUC HAGHEDOOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC HAGHEDOOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC HAGHEDOOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOOSTRAAT 9; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51612457 (+32-51612457) 51612457 (+32-51612457)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC HAGHEDOOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC HAGHEDOOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC HAGHEDOOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC HAGHEDOOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC HAGHEDOOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC HAGHEDOOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC HAGHEDOOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC HAGHEDOOREN
Products information LUC HAGHEDOOREN

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC HAGHEDOOREN
(Get full report from official database of BE for LUC HAGHEDOOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC HAGHEDOOREN
Addition kinds of activities for LUC HAGHEDOOREN

239504. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
07830103. Snoeien, sierstruik | Pruning services, ornamental bush
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
34420100. Venster- en deurkaders | Window and door frames
50840506. jigs | Jigs
59410401. Gymnasium apparatuur, nec | Gymnasium equipment, nec

Werken bij LUC HAGHEDOOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC HAGHEDOOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC HAGHEDOOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC HAGHEDOOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van LUC HAGHEDOOREN in sociale netwerken
Look for responds of LUC HAGHEDOOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC HAGHEDOOREN. Laat een reactie achter voor LUC HAGHEDOOREN. LUC HAGHEDOOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC HAGHEDOOREN. Leave a respond for LUC HAGHEDOOREN. LUC HAGHEDOOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC HAGHEDOOREN op de google maps. Adres en contacten LUC HAGHEDOOREN
Location of LUC HAGHEDOOREN on the google maps. Address and contacts of LUC HAGHEDOOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC HAGHEDOOREN LUC HAGHEDOOREN: L'ECHANSON | PIZZA VESUVIO | BLANCA LINNENSERVICE | DEPLUS | MAISON WILSON

Other related companies as LUC HAGHEDOOREN: L'ECHANSON | PIZZA VESUVIO | BLANCA LINNENSERVICE | DEPLUS | MAISON WILSON

LUC HAGHEDOOREN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC HAGHEDOOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf LUC HAGHEDOOREN bevindt zich op het adres: JOOSTRAAT 9; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC HAGHEDOOREN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC HAGHEDOOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC HAGHEDOOREN, openstaande posities, locatie van LUC HAGHEDOOREN op de kaart.

LUC HAGHEDOOREN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC HAGHEDOOREN, company assigned to the tax number BE03945159912. The company LUC HAGHEDOOREN is located at the address: JOOSTRAAT 9; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC HAGHEDOOREN is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC HAGHEDOOREN is not available. You also can look at reviews of LUC HAGHEDOOREN, open positions, location of LUC HAGHEDOOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC HAGHEDOOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC HAGHEDOOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC HAGHEDOOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC HAGHEDOOREN, employees, financial statistics.