DE JONGHE DIRK

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DE JONGHE DIRK
Private companiesReal Estate • DE JONGHE DIRK

Contactgegevens DE JONGHE DIRK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE JONGHE DIRK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE JONGHE DIRK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 4; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59304949 (+32-59304949) 59304949 (+32-59304949)

Fax (fax): +32 (13) 358-81-44 +32 (13) 358-81-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE JONGHE DIRK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE JONGHE DIRK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE JONGHE DIRK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE JONGHE DIRK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE JONGHE DIRK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE JONGHE DIRK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE JONGHE DIRK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE JONGHE DIRK
Products information DE JONGHE DIRK

BTW identificatienummer (tax): BE09345214843
Ondernemingsnummer: 1699554443
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE JONGHE DIRK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE JONGHE DIRK
(Get full report from official database of BE for DE JONGHE DIRK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE JONGHE DIRK
Addition kinds of activities for DE JONGHE DIRK

738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
823103. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries
01320000. Tabak | Tobacco
10440000. Zilveren ertsen | Silver ores
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
59630102. Koffie, frisdrank, bier, etc: huis-naar-huis verkoop | Coffee, soda, beer, etc: house-to-house sales

Werken bij DE JONGHE DIRK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE JONGHE DIRK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE JONGHE DIRK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE JONGHE DIRK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van DE JONGHE DIRK in sociale netwerken
Look for responds of DE JONGHE DIRK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE JONGHE DIRK. Laat een reactie achter voor DE JONGHE DIRK. DE JONGHE DIRK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE JONGHE DIRK. Leave a respond for DE JONGHE DIRK. DE JONGHE DIRK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE JONGHE DIRK op de google maps. Adres en contacten DE JONGHE DIRK
Location of DE JONGHE DIRK on the google maps. Address and contacts of DE JONGHE DIRK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE JONGHE DIRK DE JONGHE DIRK: COIFFURE ANNICK | HUIS GRAFFITI | Jé-Bé B.V.B.A. | ADMINISTRATION COMMUNALE | WALTER ROORYCK

Other related companies as DE JONGHE DIRK: COIFFURE ANNICK | HUIS GRAFFITI | Jé-Bé B.V.B.A. | ADMINISTRATION COMMUNALE | WALTER ROORYCK

DE JONGHE DIRK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE JONGHE DIRK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09345214843. Het bedrijf DE JONGHE DIRK bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 4; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE JONGHE DIRK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE JONGHE DIRK is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE JONGHE DIRK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE JONGHE DIRK, openstaande posities, locatie van DE JONGHE DIRK op de kaart.

DE JONGHE DIRK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE JONGHE DIRK, company assigned to the tax number BE09345214843. The company DE JONGHE DIRK is located at the address: KERKSTRAAT 4; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Levensverzekeringsmaatschappijen; Verzekeringen vastgoed; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE JONGHE DIRK were not found.
The main activity of DE JONGHE DIRK is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE JONGHE DIRK is not available. You also can look at reviews of DE JONGHE DIRK, open positions, location of DE JONGHE DIRK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE JONGHE DIRK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE JONGHE DIRK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE JONGHE DIRK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE JONGHE DIRK, employees, financial statistics.