CONVENS-WILLEMS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CONVENS-WILLEMS
Private companiesMetal Mining • CONVENS-WILLEMS

Contactgegevens CONVENS-WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONVENS-WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONVENS-WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 8; 2491; BALEN, België

Telefoon (phone): 14303870 (+32-14303870) 14303870 (+32-14303870)

Fax (fax): +32 (14) 878-42-33 +32 (14) 878-42-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONVENS-WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONVENS-WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONVENS-WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONVENS-WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONVENS-WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONVENS-WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONVENS-WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONVENS-WILLEMS
Products information CONVENS-WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE07366577148
Ondernemingsnummer: 8013397216
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CONVENS-WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONVENS-WILLEMS
(Get full report from official database of BE for CONVENS-WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONVENS-WILLEMS
Addition kinds of activities for CONVENS-WILLEMS

20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
28190922. Zinkchloride | Zinc chloride
30899917. Nieuwigheden, kunststoffen | Novelties, plastics
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
36799912. Buishouders, elektronisch | Tube retainers, electronic
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij CONVENS-WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONVENS-WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONVENS-WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONVENS-WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van CONVENS-WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of CONVENS-WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONVENS-WILLEMS. Laat een reactie achter voor CONVENS-WILLEMS. CONVENS-WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONVENS-WILLEMS. Leave a respond for CONVENS-WILLEMS. CONVENS-WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONVENS-WILLEMS op de google maps. Adres en contacten CONVENS-WILLEMS
Location of CONVENS-WILLEMS on the google maps. Address and contacts of CONVENS-WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come CONVENS-WILLEMS CONVENS-WILLEMS: TIGLA | MAN?GE LA CANARDI?RE | Vandevijvere | Jardin de Benjamin (Le) | CLAUDE FLORIZOONE

Other related companies as CONVENS-WILLEMS: TIGLA | MAN?GE LA CANARDI?RE | Vandevijvere | Jardin de Benjamin (Le) | CLAUDE FLORIZOONE

CONVENS-WILLEMS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONVENS-WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07366577148. Het bedrijf CONVENS-WILLEMS bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 8; 2491; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in CONVENS-WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONVENS-WILLEMS is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONVENS-WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONVENS-WILLEMS, openstaande posities, locatie van CONVENS-WILLEMS op de kaart.

CONVENS-WILLEMS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONVENS-WILLEMS, company assigned to the tax number BE07366577148. The company CONVENS-WILLEMS is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 8; 2491; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in CONVENS-WILLEMS were not found.
The main activity of CONVENS-WILLEMS is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CONVENS-WILLEMS is not available. You also can look at reviews of CONVENS-WILLEMS, open positions, location of CONVENS-WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONVENS-WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONVENS-WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONVENS-WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONVENS-WILLEMS, employees, financial statistics.