A.L.K.

Contactgegevens A.L.K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.L.K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.L.K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOUDVELD 7; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33834004 (+32-33834004) 33834004 (+32-33834004)

Fax (fax): +32 (4) 123-19-57 +32 (4) 123-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.L.K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.L.K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.L.K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.L.K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.L.K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.L.K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.L.K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.L.K.
Products information A.L.K.

BTW identificatienummer (tax): BE02251068115
Ondernemingsnummer: 1323547363
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A.L.K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.L.K.
(Get full report from official database of BE for A.L.K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.L.K.
Addition kinds of activities for A.L.K.

243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
29110205. nafta | Naphtha
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop

Werken bij A.L.K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.L.K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.L.K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.L.K.. Looking for open vacancies in other companies

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

 • Toonbankverkoper (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

 • Metser (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: I M & S

  Type: Studentenjob

  Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

 • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIMELCO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

 • Centric - BI Reporting & Visualization Expert (Cognos / Qlik) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The team The Business Intelligence team ensures that the different business units have the right insights deducted from raw data. The team provides these insights via standard Cognos reports & dashboards, Qlik Sense self-service cubes, ad-hoc deep-dive data analysis and advanced analytics (e.g. predictive models). The team assist management in making the right tactical & strategic decisions based on data to improve the customer product & service experience. To strengthen the team, we are looking for a BI reporting & visualization expert.   Job description In one sentence: you make data accessible, understandable and usable in an appealing way to your business stakeholders.  Concretely this means that you: understand the KPI's & other metrics business is steering on setup reports & dashboards, knowing what visualization works best for a specific purpose are able to capture, describe & validate the reporting requirements with your business stakeholders (e.g. by generating mock-ups) AND are able to deduct what data needs you have in case data is structurally missing in the BI environment keep up with new trends & capabilities of the BI & analytics platforms maintain & improve standard, guidelines & templates with regards to reporting & visualization provide training towards report consumers and business analysts to increase their BI self-service capabilities Besides your main stakeholders within business, you work very closely together with your colleagues BI business analysts, both in an Agile Scrum project as in a business as usual context. Their focus is on providing you the right & accurate data sets to work on, while your core skill is to turn this data into actionable insights.   Required skills & experience You have a Master degree Commercial/Civil Engineer, Applied Economics, Computer Sciences, Information Management or equal in experience. You have at least 2 years of experience working with Cognos and/or Qlik as BI tool. You can challenge the business needs & see the 'bigger picture' You can define (& preferably design) a star data model of facts & dimensions that meets the business requirements and which is optimized for reporting development (with focus on KPI's and derived metrics). Having Telecom industry experience is a plus. You have a very good knowledge of (Oracle) SQL and MS Excel. You are familiar with the Agile Scrum project methodology. A project management certificate is a plus. You have a very good knowledge of Dutch & English. French is a plus.   Your profile You combine a strong business affinity with a great interest in data crunching. You have great communication & presentation skills and know how to convince people You are eager to learn and you do not avoid any challenge You can manage your own planning & priorities and can align with stakeholders of every level to come to the desired result You have a good portion of assertiveness and you dare to challenge your stakeholders where needed You are flexible and love to work in a very dynamic & changing environment You understand what it takes to work with confidential corporate data   What we offer Showing creativity and taking initiative is highly appreciated Young and dynamic team Flexible hours,... ...

 • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van A.L.K. in sociale netwerken
Look for responds of A.L.K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.L.K.. Laat een reactie achter voor A.L.K.. A.L.K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.L.K.. Leave a respond for A.L.K.. A.L.K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.L.K. op de google maps. Adres en contacten A.L.K.
Location of A.L.K. on the google maps. Address and contacts of A.L.K.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.L.K. A.L.K.: GOUDEZEUNE | ACV | KON MIJ VR DIERK V ANTW | ZURICH VERZEKERINGEN | D茅pannage Transport Mouscron SPRL

Other related companies as A.L.K.: GOUDEZEUNE | ACV | KON MIJ VR DIERK V ANTW | ZURICH VERZEKERINGEN | D茅pannage Transport Mouscron SPRL

A.L.K. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.L.K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251068115. Het bedrijf A.L.K. bevindt zich op het adres: GOUDVELD 7; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in A.L.K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.L.K. is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.L.K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.L.K., openstaande posities, locatie van A.L.K. op de kaart.

A.L.K. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.L.K., company assigned to the tax number BE02251068115. The company A.L.K. is located at the address: GOUDVELD 7; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in A.L.K. were not found.
The main activity of A.L.K. is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.L.K. is not available. You also can look at reviews of A.L.K., open positions, location of A.L.K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.L.K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.L.K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.L.K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.L.K., employees, financial statistics.