BERNARD EMCO

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BERNARD EMCO
Private companiesTobacco Products • BERNARD EMCO

Contactgegevens BERNARD EMCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD EMCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD EMCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.I.-AL CENTRALE; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71343131 (+32-71343131) 71343131 (+32-71343131)

Fax (fax): +32 (50) 906-74-20 +32 (50) 906-74-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD EMCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD EMCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD EMCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD EMCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD EMCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD EMCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD EMCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD EMCO
Products information BERNARD EMCO

BTW identificatienummer (tax): BE02636962890
Ondernemingsnummer: 8728607177
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BERNARD EMCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische and elektronische apparatuur Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD EMCO
(Get full report from official database of BE for BERNARD EMCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD EMCO
Addition kinds of activities for BERNARD EMCO

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
34490100. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
39140104. Bestek, zilver | Flatware, silver
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec

Werken bij BERNARD EMCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD EMCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD EMCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD EMCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

 • MAGAZIJNIER GARAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Mechelen zijn we op zoek naar een magazijnier (m/v). 

 • Lifttechnieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Damme en omstreken (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Damme en omstreken zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student verkoop kledij (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben jij een commerciële student met een passie voor mode? Dan kan je misschien aan de slag bij ZEB! Als student bij ZEB werk je zowel aan de kassa als in de winkel zelf. Je helpt alle klanten op een enthousiaste, klantvriendelijke en commerciële manier met hun aankopen. Aan de paskamers sta je hen ook bij met eerlijk en up-to-date mode-advies. Daarnaast help je de winkel op orde houden en ruim je de kledij op waar nodig. Nieuwe kledingstukken hang je op de juiste plaatsen in de rekken. In het magazijn help je met uitpakken en labelen van nieuw geleverde artikels. We zoeken momenteel vooral studenten die in de maand december beschikbaar zijn om te werken, zowel op weekdagen als in het weekend. Tijdens de blokperiode (december - januari) kunnen een aantal van de vaste studenten niet ingeschakeld worden, waardoor we op zoek zijn naar extra versterking voor het team. In de winkel betekent het eindejaar immers SOLDEN! en is het dan ook erg druk. Je kan reeds vroeger dan december opstarten en ook nadien kan je aan de slag blijven als vaste student voor ZEB.

 • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

 • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

 • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

 • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

 • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Poco Loco

  Type: Vaste Job

  Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

 • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

Zoek naar antwoorden van BERNARD EMCO in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD EMCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD EMCO. Laat een reactie achter voor BERNARD EMCO. BERNARD EMCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD EMCO. Leave a respond for BERNARD EMCO. BERNARD EMCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD EMCO op de google maps. Adres en contacten BERNARD EMCO
Location of BERNARD EMCO on the google maps. Address and contacts of BERNARD EMCO

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD EMCO BERNARD EMCO: NAGELMACKERS | Verbeke Steven | Jean Boutique S.A. | FE. SANKYO PHARMA BELGIUM | Van Craen A

Other related companies as BERNARD EMCO: NAGELMACKERS | Verbeke Steven | Jean Boutique S.A. | FE. SANKYO PHARMA BELGIUM | Van Craen A

BERNARD EMCO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD EMCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636962890. Het bedrijf BERNARD EMCO bevindt zich op het adres: Z.I.-AL CENTRALE; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Producten gemaakt in BERNARD EMCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNARD EMCO is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD EMCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD EMCO, openstaande posities, locatie van BERNARD EMCO op de kaart.

BERNARD EMCO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD EMCO, company assigned to the tax number BE02636962890. The company BERNARD EMCO is located at the address: Z.I.-AL CENTRALE; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Products created in BERNARD EMCO were not found.
The main activity of BERNARD EMCO is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD EMCO is not available. You also can look at reviews of BERNARD EMCO, open positions, location of BERNARD EMCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD EMCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD EMCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD EMCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD EMCO, employees, financial statistics.