xilinx benelux BVBA

Contactgegevens xilinx benelux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data xilinx benelux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

xilinx benelux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 4; 9320; Aalst (Erembodegem), België

Telefoon (phone): 053 84 83 10 (+32-053 84 83 10) 053 84 83 10 (+32-053 84 83 10)

Fax (fax): 053 84 83 11 (+32-053 84 83 11) 053 84 83 11 (+32-053 84 83 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) xilinx benelux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "xilinx benelux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "xilinx benelux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van xilinx benelux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen xilinx benelux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of xilinx benelux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees xilinx benelux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti xilinx benelux BVBA
Products information xilinx benelux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02244750976
Ondernemingsnummer: 7646453857
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in xilinx benelux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor xilinx benelux BVBA
(Get full report from official database of BE for xilinx benelux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor xilinx benelux BVBA
Addition kinds of activities for xilinx benelux BVBA

291104. Zware distillaten | Heavy distillates
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
49119901. Distributie, elektrische stroom | Distribution, electric power
51120302. Looseleaf bindmiddelen | Looseleaf binders
51490903. Theezakjes | Tea bagging
63510000. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec

Werken bij xilinx benelux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in xilinx benelux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor xilinx benelux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for xilinx benelux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C distributie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

 • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

 • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Studentenjob

  Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

 • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ST VINCENTIUS

  Type: Studentenjob

  Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

 • Project Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: APB

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van xilinx benelux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of xilinx benelux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor xilinx benelux BVBA. Laat een reactie achter voor xilinx benelux BVBA. xilinx benelux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for xilinx benelux BVBA. Leave a respond for xilinx benelux BVBA. xilinx benelux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie xilinx benelux BVBA op de google maps. Adres en contacten xilinx benelux BVBA
Location of xilinx benelux BVBA on the google maps. Address and contacts of xilinx benelux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come xilinx benelux BVBA xilinx benelux BVBA: RENE TIJSMANS | PARADISIO | MANIQUET PATRICK | Richet C | RENE SEGERS

Other related companies as xilinx benelux BVBA: RENE TIJSMANS | PARADISIO | MANIQUET PATRICK | Richet C | RENE SEGERS

xilinx benelux BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is xilinx benelux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02244750976. Het bedrijf xilinx benelux BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 4; 9320; Aalst (Erembodegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronics - Components. Producten gemaakt in xilinx benelux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van xilinx benelux BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van xilinx benelux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van xilinx benelux BVBA, openstaande posities, locatie van xilinx benelux BVBA op de kaart.

xilinx benelux BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is xilinx benelux BVBA, company assigned to the tax number BE02244750976. The company xilinx benelux BVBA is located at the address: Industrielaan 4; 9320; Aalst (Erembodegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronics - Components. Products created in xilinx benelux BVBA were not found.
The main activity of xilinx benelux BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of xilinx benelux BVBA is not available. You also can look at reviews of xilinx benelux BVBA, open positions, location of xilinx benelux BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over xilinx benelux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf xilinx benelux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about xilinx benelux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company xilinx benelux BVBA, employees, financial statistics.