Glineur M

Contactgegevens Glineur M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glineur M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glineur M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Paul Deschanel 215; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 245 74 50 (+32-02 245 74 50) 02 245 74 50 (+32-02 245 74 50)

Fax (fax): +32 (2) 443-57-17 +32 (2) 443-57-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glineur M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glineur M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glineur M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glineur M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glineur M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glineur M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glineur M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glineur M
Products information Glineur M

BTW identificatienummer (tax): BE09754180908
Ondernemingsnummer: 4403564453
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Telecommunication systems

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glineur M
(Get full report from official database of BE for Glineur M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glineur M
Addition kinds of activities for Glineur M

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
32290202. Ophthalmisch glas, behalve vlak | Ophthalmic glass, except flat
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
82999909. Hypnose school | Hypnosis school

Werken bij Glineur M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glineur M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glineur M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glineur M. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

 • Bekister (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

 • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Assistent broedmeester (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

 • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

 • Technisch administratief bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het ondersteunen van de buitendienstmedewerkers; Het verwerken en opvolgen van bestellingen; Je denkt mee met de vertegenwoordiger en de klant en biedt een oplossing op maat aan; Het opstellen en opvolgen van offertes; je werkt een correcte prijszetting uit; Het opvolgen van retours en herstellingen

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

 • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CERTAFIN

  Type: Vaste Job

  Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

 • Paid online manager (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: ERWIN HIMPENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van Glineur M in sociale netwerken
Look for responds of Glineur M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glineur M. Laat een reactie achter voor Glineur M. Glineur M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glineur M. Leave a respond for Glineur M. Glineur M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glineur M op de google maps. Adres en contacten Glineur M
Location of Glineur M on the google maps. Address and contacts of Glineur M

Andere gerelateerde bedrijven als come Glineur M Glineur M: FLCOMMSCOPE EUROPE SPRL | De Faveri G | WILLY FRANCK | JOSEPHUS FLEERACKERS | RODCRAFT-LONGIN SERVICES

Other related companies as Glineur M: FLCOMMSCOPE EUROPE SPRL | De Faveri G | WILLY FRANCK | JOSEPHUS FLEERACKERS | RODCRAFT-LONGIN SERVICES

Glineur M is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Glineur M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09754180908. Het bedrijf Glineur M bevindt zich op het adres: Avenue Paul Deschanel 215; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronics - Components. Lijst met producten zijn Telecommunication systems.
De hoofdactiviteit van Glineur M is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glineur M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glineur M, openstaande posities, locatie van Glineur M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glineur M is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Glineur M, company assigned to the tax number BE09754180908. The company Glineur M is located at the address: Avenue Paul Deschanel 215; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronics - Components. List of products are Telecommunication systems.
The main activity of Glineur M is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Glineur M is not available. You also can look at reviews of Glineur M, open positions, location of Glineur M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glineur M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glineur M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glineur M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glineur M, employees, financial statistics.