Givatec BVBA

Contactgegevens Givatec BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Givatec BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Givatec BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 5; 3001; Leuven (Heverlee), België

Telefoon (phone): 016 40 05 00 (+32-016 40 05 00) 016 40 05 00 (+32-016 40 05 00)

Fax (fax): 016 40 10 10 (+32-016 40 10 10) 016 40 10 10 (+32-016 40 10 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Givatec BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Givatec BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Givatec BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Givatec BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Givatec BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Givatec BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Givatec BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Givatec BVBA
Products information Givatec BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08283660888
Ondernemingsnummer: 3396667480
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Lighting fixtures - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Givatec BVBA
(Get full report from official database of BE for Givatec BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Givatec BVBA
Addition kinds of activities for Givatec BVBA

305202. Plastic slang | Plastic hose
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
28920217. Slurries (explosieve) | Slurries (explosive)
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
59959902. Brillen, voorschrift | Eyeglasses, prescription

Werken bij Givatec BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Givatec BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Givatec BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Givatec BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

 • Magazijnier (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

 • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

 • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

 • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

 • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

 • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

 • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

 • Voedingdeskundige (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

 • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: PARKET DE RYCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van Givatec BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Givatec BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Givatec BVBA. Laat een reactie achter voor Givatec BVBA. Givatec BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Givatec BVBA. Leave a respond for Givatec BVBA. Givatec BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Givatec BVBA op de google maps. Adres en contacten Givatec BVBA
Location of Givatec BVBA on the google maps. Address and contacts of Givatec BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Givatec BVBA Givatec BVBA: Muylle G & Zn BVBA | ABLOY-DE SLOTENMAKER | GARAGE HOSTE | ALTRANSPAK | VEERLE VAN DE WAL

Other related companies as Givatec BVBA: Muylle G & Zn BVBA | ABLOY-DE SLOTENMAKER | GARAGE HOSTE | ALTRANSPAK | VEERLE VAN DE WAL

Givatec BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Givatec BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283660888. Het bedrijf Givatec BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 5; 3001; Leuven (Heverlee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 739,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Electronics - Components. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Givatec BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Givatec BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Givatec BVBA, openstaande posities, locatie van Givatec BVBA op de kaart.

Givatec BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Givatec BVBA, company assigned to the tax number BE08283660888. The company Givatec BVBA is located at the address: Industrieweg 5; 3001; Leuven (Heverlee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 739,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Electronics - Components. List of products are Lighting fixtures - Mfg. & Whol..
The main activity of Givatec BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Givatec BVBA is not available. You also can look at reviews of Givatec BVBA, open positions, location of Givatec BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Givatec BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Givatec BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Givatec BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Givatec BVBA, employees, financial statistics.