Geveke Industrial

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Geveke Industrial
Private companiesWater Transportation • Geveke Industrial

Contactgegevens Geveke Industrial: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geveke Industrial: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geveke Industrial

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 250A; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 257 02 00 (+32-02 257 02 00) 02 257 02 00 (+32-02 257 02 00)

Fax (fax): 02 252 49 59 (+32-02 252 49 59) 02 252 49 59 (+32-02 252 49 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geveke Industrial: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geveke Industrial"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geveke Industrial"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geveke Industrial, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geveke Industrial. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geveke Industrial, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geveke Industrial. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geveke Industrial
Products information Geveke Industrial

BTW identificatienummer (tax): BE03810028076
Ondernemingsnummer: 3809753417
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Geveke Industrial zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronics - Components

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geveke Industrial
(Get full report from official database of BE for Geveke Industrial)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geveke Industrial
Addition kinds of activities for Geveke Industrial

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
20389910. Wafels, bevroren | Waffles, frozen
33519904. Uitgedrukte vormen, nec, koper en koperlegering | Extruded shapes, nec, copper and copper alloy
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems

Werken bij Geveke Industrial: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geveke Industrial: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geveke Industrial. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geveke Industrial. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Elektricien (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

 • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

 • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

  Regio: GESTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • KRAANMAN (SLIJPE)

  Regio: SLIJPE

  Bedrijf: AGRIFEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

 • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Geveke Industrial in sociale netwerken
Look for responds of Geveke Industrial in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geveke Industrial. Laat een reactie achter voor Geveke Industrial. Geveke Industrial bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geveke Industrial. Leave a respond for Geveke Industrial. Geveke Industrial on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geveke Industrial op de google maps. Adres en contacten Geveke Industrial
Location of Geveke Industrial on the google maps. Address and contacts of Geveke Industrial

Andere gerelateerde bedrijven als come Geveke Industrial Geveke Industrial: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE (SNCI) | HUIS STRINGS | R.R.C. MEHAGNE | HUIS FOLIEKE | Toth Sylvia

Other related companies as Geveke Industrial: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE (SNCI) | HUIS STRINGS | R.R.C. MEHAGNE | HUIS FOLIEKE | Toth Sylvia

Geveke Industrial is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geveke Industrial, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03810028076. Het bedrijf Geveke Industrial bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 250A; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Electronics - Components. Producten gemaakt in Geveke Industrial zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geveke Industrial is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geveke Industrial is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geveke Industrial, openstaande posities, locatie van Geveke Industrial op de kaart.

Geveke Industrial is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geveke Industrial, company assigned to the tax number BE03810028076. The company Geveke Industrial is located at the address: Leuvensesteenweg 250A; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Electronics - Components. Products created in Geveke Industrial were not found.
The main activity of Geveke Industrial is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Geveke Industrial is not available. You also can look at reviews of Geveke Industrial, open positions, location of Geveke Industrial on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geveke Industrial, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geveke Industrial, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geveke Industrial, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geveke Industrial, employees, financial statistics.