TAXI AUTOLUX SCA

Contactgegevens TAXI AUTOLUX SCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI AUTOLUX SCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI AUTOLUX SCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAROKIJNSTRAAT 1; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24111221 (+32-24111221) 24111221 (+32-24111221)

Fax (fax): +32 (55) 893-38-12 +32 (55) 893-38-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI AUTOLUX SCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI AUTOLUX SCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI AUTOLUX SCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI AUTOLUX SCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI AUTOLUX SCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI AUTOLUX SCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI AUTOLUX SCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI AUTOLUX SCA
Products information TAXI AUTOLUX SCA

BTW identificatienummer (tax): BE09666015625
Ondernemingsnummer: 1475433349
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TAXI AUTOLUX SCA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI AUTOLUX SCA
(Get full report from official database of BE for TAXI AUTOLUX SCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI AUTOLUX SCA
Addition kinds of activities for TAXI AUTOLUX SCA

016103. Gewortelde plantenplanten | Rooted vegetable farms
20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
34440201. Cowls of scoops, lucht (schip ventilatoren): plaatwerk | Cowls or scoops, air (ship ventilators): sheet metal
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores
73899954. Waterverzachterservice | Water softener service
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church
92110403. Rechten, provincie overheid | Courts, county government

Werken bij TAXI AUTOLUX SCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI AUTOLUX SCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI AUTOLUX SCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI AUTOLUX SCA. Looking for open vacancies in other companies

 • Afwerkster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

 • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

 • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

  Regio: GROOT-GELMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

 • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

 • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

 • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

 • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van TAXI AUTOLUX SCA in sociale netwerken
Look for responds of TAXI AUTOLUX SCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI AUTOLUX SCA. Laat een reactie achter voor TAXI AUTOLUX SCA. TAXI AUTOLUX SCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI AUTOLUX SCA. Leave a respond for TAXI AUTOLUX SCA. TAXI AUTOLUX SCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI AUTOLUX SCA op de google maps. Adres en contacten TAXI AUTOLUX SCA
Location of TAXI AUTOLUX SCA on the google maps. Address and contacts of TAXI AUTOLUX SCA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI AUTOLUX SCA TAXI AUTOLUX SCA: Painting Metal | Verbiest NV | SELECT BOUW | ALL? POLLEN | VERHAEGEN-VERBRUGGEN

Other related companies as TAXI AUTOLUX SCA: Painting Metal | Verbiest NV | SELECT BOUW | ALL? POLLEN | VERHAEGEN-VERBRUGGEN

TAXI AUTOLUX SCA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI AUTOLUX SCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09666015625. Het bedrijf TAXI AUTOLUX SCA bevindt zich op het adres: MAROKIJNSTRAAT 1; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 171,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in TAXI AUTOLUX SCA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI AUTOLUX SCA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI AUTOLUX SCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI AUTOLUX SCA, openstaande posities, locatie van TAXI AUTOLUX SCA op de kaart.

TAXI AUTOLUX SCA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI AUTOLUX SCA, company assigned to the tax number BE09666015625. The company TAXI AUTOLUX SCA is located at the address: MAROKIJNSTRAAT 1; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 171,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in TAXI AUTOLUX SCA were not found.
The main activity of TAXI AUTOLUX SCA is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI AUTOLUX SCA is not available. You also can look at reviews of TAXI AUTOLUX SCA, open positions, location of TAXI AUTOLUX SCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI AUTOLUX SCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI AUTOLUX SCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI AUTOLUX SCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI AUTOLUX SCA, employees, financial statistics.