Painting Metal

Contactgegevens Painting Metal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Painting Metal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Painting Metal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Carl Requette 37; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 0475 58 45 56; 0477 22 12 75 (+32-0475 58 45 56; 0477 22 12 75) 0475 58 45 56; 0477 22 12 75 (+32-0475 58 45 56; 0477 22 12 75)

Fax (fax): 02 469 35 60 (+32-02 469 35 60) 02 469 35 60 (+32-02 469 35 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Painting Metal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Painting Metal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Painting Metal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Painting Metal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Painting Metal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Painting Metal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Painting Metal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Painting Metal
Products information Painting Metal

BTW identificatienummer (tax): BE04622741699
Ondernemingsnummer: 9745391845
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 112,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Painting - Industrial

Product categorie (product category): Spray painting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Painting Metal
(Get full report from official database of BE for Painting Metal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Painting Metal
Addition kinds of activities for Painting Metal

207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
267299. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
10990503. Titaniumertsmijnbouw | Titanium ore mining
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated

Werken bij Painting Metal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Painting Metal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Painting Metal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Painting Metal. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

Zoek naar antwoorden van Painting Metal in sociale netwerken
Look for responds of Painting Metal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Painting Metal. Laat een reactie achter voor Painting Metal. Painting Metal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Painting Metal. Leave a respond for Painting Metal. Painting Metal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Painting Metal op de google maps. Adres en contacten Painting Metal
Location of Painting Metal on the google maps. Address and contacts of Painting Metal

Andere gerelateerde bedrijven als come Painting Metal Painting Metal: CENTER PARKING | COIFFURE LORIS | A.C.T | CHEERS | KEUKENS VERMEIREN

Other related companies as Painting Metal: CENTER PARKING | COIFFURE LORIS | A.C.T | CHEERS | KEUKENS VERMEIREN

Painting Metal is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Painting Metal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622741699. Het bedrijf Painting Metal bevindt zich op het adres: Avenue Carl Requette 37; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 112,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Spray painting. Lijst met producten zijn Painting - Industrial.
De hoofdactiviteit van Painting Metal is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Painting Metal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Painting Metal, openstaande posities, locatie van Painting Metal op de kaart.

Painting Metal is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Painting Metal, company assigned to the tax number BE04622741699. The company Painting Metal is located at the address: Avenue Carl Requette 37; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 112,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Spray painting. List of products are Painting - Industrial.
The main activity of Painting Metal is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Painting Metal is not available. You also can look at reviews of Painting Metal, open positions, location of Painting Metal on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Painting Metal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Painting Metal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Painting Metal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Painting Metal, employees, financial statistics.