TAXI RASQUART

Contactgegevens TAXI RASQUART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI RASQUART: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI RASQUART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VIVIER LE DUC 3; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10611550 (+32-10611550) 10611550 (+32-10611550)

Fax (fax): +32 (13) 294-60-74 +32 (13) 294-60-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI RASQUART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI RASQUART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI RASQUART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI RASQUART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI RASQUART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI RASQUART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI RASQUART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI RASQUART
Products information TAXI RASQUART

BTW identificatienummer (tax): BE03573822021
Ondernemingsnummer: 7796691894
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 797,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in TAXI RASQUART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI RASQUART
(Get full report from official database of BE for TAXI RASQUART)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI RASQUART
Addition kinds of activities for TAXI RASQUART

3721. vliegtuig | Aircraft
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
26210501. Kunst papier | Art paper
33120301. Billets, staal | Billets, steel
35560208. Mixers, commercieel, voedsel | Mixers, commercial, food
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
86210101. Tandvereniging | Dental association
92210100. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal

Werken bij TAXI RASQUART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI RASQUART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI RASQUART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI RASQUART. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

 • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

 • Administratief Bediende IT&Printafdeling (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende print & IT-afdeling ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je maakt de database gebruiksklaar voor mailmerges (ontdubbeling, berekeningen, versie-toewijzingen, ...) Je zal query's, modules, macro's in MS Access gebruiken en schrijven Je maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling Je gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts

 • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Poetshulp Oudegem (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUES DENDER

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en eventueel strijken bij particuliere mensen thuis in de regio +/- 5km rond Oudegem (Appels, Schoonaarde, Mespelare, Gijzegem...)

 • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

 • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

 • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

 • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BELTEC

  Type: Vaste Job

  Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

 • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: WZC DELLEBRON

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

 • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

Zoek naar antwoorden van TAXI RASQUART in sociale netwerken
Look for responds of TAXI RASQUART in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI RASQUART. Laat een reactie achter voor TAXI RASQUART. TAXI RASQUART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI RASQUART. Leave a respond for TAXI RASQUART. TAXI RASQUART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI RASQUART op de google maps. Adres en contacten TAXI RASQUART
Location of TAXI RASQUART on the google maps. Address and contacts of TAXI RASQUART

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI RASQUART TAXI RASQUART: BARBARELLA | SPAR | M. DESCHAMPS | S MONDERER & ZONEN | European Institute for Asian Studies

Other related companies as TAXI RASQUART: BARBARELLA | SPAR | M. DESCHAMPS | S MONDERER & ZONEN | European Institute for Asian Studies

TAXI RASQUART is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI RASQUART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03573822021. Het bedrijf TAXI RASQUART bevindt zich op het adres: RUE VIVIER LE DUC 3; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 797,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in TAXI RASQUART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI RASQUART is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI RASQUART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI RASQUART, openstaande posities, locatie van TAXI RASQUART op de kaart.

TAXI RASQUART is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI RASQUART, company assigned to the tax number BE03573822021. The company TAXI RASQUART is located at the address: RUE VIVIER LE DUC 3; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 797,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's. Products created in TAXI RASQUART were not found.
The main activity of TAXI RASQUART is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI RASQUART is not available. You also can look at reviews of TAXI RASQUART, open positions, location of TAXI RASQUART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI RASQUART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI RASQUART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI RASQUART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI RASQUART, employees, financial statistics.