TAXI PINO

Contactgegevens TAXI PINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI PINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI PINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MINEURS 49; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 475267267 (+32-475267267) 475267267 (+32-475267267)

Fax (fax): +32 (63) 259-74-21 +32 (63) 259-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI PINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI PINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI PINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI PINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI PINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI PINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI PINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI PINO
Products information TAXI PINO

BTW identificatienummer (tax): BE09838500976
Ondernemingsnummer: 9615203857
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in TAXI PINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI PINO
(Get full report from official database of BE for TAXI PINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI PINO
Addition kinds of activities for TAXI PINO

3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
01799904. Datum boomgaard | Date orchard
20260208. Yoghurt | Yogurt
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
34290205. Tijdsloten | Time locks
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
73380100. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
83610401. Ouder huis | Aged home
91210202. Gemeenteraad | City council

Werken bij TAXI PINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI PINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI PINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI PINO. Looking for open vacancies in other companies

 • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

 • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

 • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Infinity Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

 • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

 • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

 • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Vaste Job

  Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

 • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

 • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

 • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van TAXI PINO in sociale netwerken
Look for responds of TAXI PINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI PINO. Laat een reactie achter voor TAXI PINO. TAXI PINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI PINO. Leave a respond for TAXI PINO. TAXI PINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI PINO op de google maps. Adres en contacten TAXI PINO
Location of TAXI PINO on the google maps. Address and contacts of TAXI PINO

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI PINO TAXI PINO: HOUTHANDEL VAN HOEDENAGHE | B.B.C. ALSEMBERG | AUBUREAU | Savarin | EVELDING

Other related companies as TAXI PINO: HOUTHANDEL VAN HOEDENAGHE | B.B.C. ALSEMBERG | AUBUREAU | Savarin | EVELDING

TAXI PINO is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI PINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09838500976. Het bedrijf TAXI PINO bevindt zich op het adres: RUE DES MINEURS 49; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in TAXI PINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI PINO is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI PINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI PINO, openstaande posities, locatie van TAXI PINO op de kaart.

TAXI PINO is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI PINO, company assigned to the tax number BE09838500976. The company TAXI PINO is located at the address: RUE DES MINEURS 49; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's. Products created in TAXI PINO were not found.
The main activity of TAXI PINO is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI PINO is not available. You also can look at reviews of TAXI PINO, open positions, location of TAXI PINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI PINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI PINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI PINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI PINO, employees, financial statistics.