Taxi Beukenhof

Contactgegevens Taxi Beukenhof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taxi Beukenhof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taxi Beukenhof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langestraat 176; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 81 66; 0475 44 59 87 (+32-053 77 81 66; 0475 44 59 87) 053 77 81 66; 0475 44 59 87 (+32-053 77 81 66; 0475 44 59 87)

Fax (fax): +32 (87) 766-70-19 +32 (87) 766-70-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taxi Beukenhof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taxi Beukenhof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taxi Beukenhof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taxi Beukenhof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taxi Beukenhof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taxi Beukenhof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taxi Beukenhof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taxi Beukenhof
Products information Taxi Beukenhof

BTW identificatienummer (tax): BE08233123779
Ondernemingsnummer: 8979919433
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Taxi Beukenhof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taxi Beukenhof
(Get full report from official database of BE for Taxi Beukenhof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taxi Beukenhof
Addition kinds of activities for Taxi Beukenhof

10810101. Exploration, metalen mijnbouw | Exploration, metal mining
14990000. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
23690301. Badjassen: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathrobes: girls', children's, and infants'
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant

Werken bij Taxi Beukenhof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taxi Beukenhof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taxi Beukenhof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taxi Beukenhof. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

 • Winkelbediende M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

 • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

 • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: CONXION

  Type: Vaste Job

  Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

 • RONDREIZEND APOTHEKER(ES) KUSTREGIO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: INVEDA

  Type: Vaste Job

  Je bent rondreizend apotheker(es) en staat in voor vervanging van een collega's tijdens zijn/haar afwezigheid in de apotheek. Je maakt bereidingen, staat in voor klantenrelaties en volgt de dagelijkse werking binnen een apotheek en team op. Je werkt in verschillende kantoren aan de kust; Oostduinkerke, Nieuwpoort en Oostende

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

 • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

 • flexijob keuken (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Flexijob

  afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van Taxi Beukenhof in sociale netwerken
Look for responds of Taxi Beukenhof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taxi Beukenhof. Laat een reactie achter voor Taxi Beukenhof. Taxi Beukenhof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taxi Beukenhof. Leave a respond for Taxi Beukenhof. Taxi Beukenhof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taxi Beukenhof op de google maps. Adres en contacten Taxi Beukenhof
Location of Taxi Beukenhof on the google maps. Address and contacts of Taxi Beukenhof

Andere gerelateerde bedrijven als come Taxi Beukenhof Taxi Beukenhof: Schmutz NV | PآTISSERIE RENDERS | STAGES SPORTS LOISIRS | Venken Ann | COIFFURE KRISTEL

Other related companies as Taxi Beukenhof: Schmutz NV | PآTISSERIE RENDERS | STAGES SPORTS LOISIRS | Venken Ann | COIFFURE KRISTEL

Taxi Beukenhof is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taxi Beukenhof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233123779. Het bedrijf Taxi Beukenhof bevindt zich op het adres: Langestraat 176; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Taxi Beukenhof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taxi Beukenhof is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taxi Beukenhof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taxi Beukenhof, openstaande posities, locatie van Taxi Beukenhof op de kaart.

Taxi Beukenhof is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taxi Beukenhof, company assigned to the tax number BE08233123779. The company Taxi Beukenhof is located at the address: Langestraat 176; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxicabs. Products created in Taxi Beukenhof were not found.
The main activity of Taxi Beukenhof is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Taxi Beukenhof is not available. You also can look at reviews of Taxi Beukenhof, open positions, location of Taxi Beukenhof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taxi Beukenhof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taxi Beukenhof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taxi Beukenhof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taxi Beukenhof, employees, financial statistics.