Ardennes Taxi

Contactgegevens Ardennes Taxi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ardennes Taxi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ardennes Taxi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Poteau 28; 5580; Rochefort, België

Telefoon (phone): 084 21 34 18; 0475 48 71 49 (+32-084 21 34 18; 0475 48 71 49) 084 21 34 18; 0475 48 71 49 (+32-084 21 34 18; 0475 48 71 49)

Fax (fax): 084 21 34 18 (+32-084 21 34 18) 084 21 34 18 (+32-084 21 34 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ardennes Taxi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ardennes Taxi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ardennes Taxi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ardennes Taxi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ardennes Taxi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ardennes Taxi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ardennes Taxi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ardennes Taxi
Products information Ardennes Taxi

BTW identificatienummer (tax): BE08290802001
Ondernemingsnummer: 1727294921
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Ardennes Taxi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ardennes Taxi
(Get full report from official database of BE for Ardennes Taxi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ardennes Taxi
Addition kinds of activities for Ardennes Taxi

34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
36350000. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
59419904. Martial arts apparatuur en benodigdheden | Martial arts equipment and supplies
76990500. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services

Werken bij Ardennes Taxi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ardennes Taxi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ardennes Taxi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ardennes Taxi. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

 • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

 • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

 • Medewerker weegbrug - 2 ploegen - Wielsbeke (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn we op zoek naar een medewerker weegbrug. Takenpakket in 2 ploegen: - het wegen van de inkomende houtvrachten volgens de aangegeven procedures - het verwerken van de gegevens - ingeven van vochtgehaltes in het grondstoffenadministratieprogramma - registratie van personen die het bedrijf binnenkomen en verlaten

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

 • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

 • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Ausy Finance

  Type: Vaste Job

  Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

 • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

 • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Ardennes Taxi in sociale netwerken
Look for responds of Ardennes Taxi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ardennes Taxi. Laat een reactie achter voor Ardennes Taxi. Ardennes Taxi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ardennes Taxi. Leave a respond for Ardennes Taxi. Ardennes Taxi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ardennes Taxi op de google maps. Adres en contacten Ardennes Taxi
Location of Ardennes Taxi on the google maps. Address and contacts of Ardennes Taxi

Andere gerelateerde bedrijven als come Ardennes Taxi Ardennes Taxi: CHRISTEL VAN LAERE | BARBE-DE MOL | TIF ANIK | Vande Broek | Gobert J-F

Other related companies as Ardennes Taxi: CHRISTEL VAN LAERE | BARBE-DE MOL | TIF ANIK | Vande Broek | Gobert J-F

Ardennes Taxi is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ardennes Taxi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08290802001. Het bedrijf Ardennes Taxi bevindt zich op het adres: Rue du Poteau 28; 5580; Rochefort. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Ardennes Taxi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ardennes Taxi is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ardennes Taxi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ardennes Taxi, openstaande posities, locatie van Ardennes Taxi op de kaart.

Ardennes Taxi is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ardennes Taxi, company assigned to the tax number BE08290802001. The company Ardennes Taxi is located at the address: Rue du Poteau 28; 5580; Rochefort. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxicabs. Products created in Ardennes Taxi were not found.
The main activity of Ardennes Taxi is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ardennes Taxi is not available. You also can look at reviews of Ardennes Taxi, open positions, location of Ardennes Taxi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ardennes Taxi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ardennes Taxi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ardennes Taxi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ardennes Taxi, employees, financial statistics.