TIF ANIK

Contactgegevens TIF ANIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIF ANIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIF ANIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTLAND SHOPPING CENTER; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25237864 (+32-25237864) 25237864 (+32-25237864)

Fax (fax): +32 (63) 265-18-46 +32 (63) 265-18-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIF ANIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIF ANIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIF ANIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIF ANIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIF ANIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIF ANIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIF ANIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIF ANIK
Products information TIF ANIK

BTW identificatienummer (tax): BE03034118652
Ondernemingsnummer: 1731964111
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TIF ANIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIF ANIK
(Get full report from official database of BE for TIF ANIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIF ANIK
Addition kinds of activities for TIF ANIK

20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
20859902. Bourbon Whisky | Bourbon whiskey
30889901. Badkamerinrichtingen, kunststoffen | Bathroom fixtures, plastics
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
50780301. Koude opslagmachines | Cold storage machinery
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec

Werken bij TIF ANIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIF ANIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIF ANIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIF ANIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • keukenmedewerker (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

Zoek naar antwoorden van TIF ANIK in sociale netwerken
Look for responds of TIF ANIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIF ANIK. Laat een reactie achter voor TIF ANIK. TIF ANIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIF ANIK. Leave a respond for TIF ANIK. TIF ANIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIF ANIK op de google maps. Adres en contacten TIF ANIK
Location of TIF ANIK on the google maps. Address and contacts of TIF ANIK

Andere gerelateerde bedrijven als come TIF ANIK TIF ANIK: Van Der Auwera | ENERGIE TECHNIEKEN | RSC ANDERLECHT | LEON CALLOT NV | Bara Plastic SPRL

Other related companies as TIF ANIK: Van Der Auwera | ENERGIE TECHNIEKEN | RSC ANDERLECHT | LEON CALLOT NV | Bara Plastic SPRL

TIF ANIK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIF ANIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03034118652. Het bedrijf TIF ANIK bevindt zich op het adres: WESTLAND SHOPPING CENTER; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in TIF ANIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIF ANIK is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIF ANIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIF ANIK, openstaande posities, locatie van TIF ANIK op de kaart.

TIF ANIK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIF ANIK, company assigned to the tax number BE03034118652. The company TIF ANIK is located at the address: WESTLAND SHOPPING CENTER; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in TIF ANIK were not found.
The main activity of TIF ANIK is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TIF ANIK is not available. You also can look at reviews of TIF ANIK, open positions, location of TIF ANIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIF ANIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIF ANIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIF ANIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIF ANIK, employees, financial statistics.