TAXI ANDREA

Contactgegevens TAXI ANDREA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI ANDREA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI ANDREA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIGESSEL 6; 3111; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16581207 (+32-16581207) 16581207 (+32-16581207)

Fax (fax): +32 (16) 320-74-52 +32 (16) 320-74-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI ANDREA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI ANDREA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI ANDREA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI ANDREA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI ANDREA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI ANDREA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI ANDREA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI ANDREA
Products information TAXI ANDREA

BTW identificatienummer (tax): BE04818847656
Ondernemingsnummer: 1286468505
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TAXI ANDREA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI ANDREA
(Get full report from official database of BE for TAXI ANDREA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI ANDREA
Addition kinds of activities for TAXI ANDREA

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
22960300. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
28910206. Lijm | Glue
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
50469902. Muntentellers | Coin counters
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers

Werken bij TAXI ANDREA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI ANDREA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI ANDREA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI ANDREA. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Studentenjob

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • student deeltijds callagent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en minimum 2 dagen beschikbaar om in een callcenter te werken? Is werken op zaterdag voor jou geen probleem? Heb jij een aangename stem en bel jij graag? Wij zijn op zoek naar jou!

 • Technisch tekenaar (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

 • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

  Regio: WAARDAMME

  Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

  Type: Vaste Job

  Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

 • Linux System Administrator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CHELONA BVBA

  Type: Vaste Job

  Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Geriater (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

 • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

Zoek naar antwoorden van TAXI ANDREA in sociale netwerken
Look for responds of TAXI ANDREA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI ANDREA. Laat een reactie achter voor TAXI ANDREA. TAXI ANDREA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI ANDREA. Leave a respond for TAXI ANDREA. TAXI ANDREA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI ANDREA op de google maps. Adres en contacten TAXI ANDREA
Location of TAXI ANDREA on the google maps. Address and contacts of TAXI ANDREA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI ANDREA TAXI ANDREA: FLE.C.I. SA | Pepersack Eric | Laperre | Bakkioui Najet | BAUDRUX J. & J. & R.

Other related companies as TAXI ANDREA: FLE.C.I. SA | Pepersack Eric | Laperre | Bakkioui Najet | BAUDRUX J. & J. & R.

TAXI ANDREA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI ANDREA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04818847656. Het bedrijf TAXI ANDREA bevindt zich op het adres: RIGESSEL 6; 3111; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 747,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in TAXI ANDREA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI ANDREA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI ANDREA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI ANDREA, openstaande posities, locatie van TAXI ANDREA op de kaart.

TAXI ANDREA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI ANDREA, company assigned to the tax number BE04818847656. The company TAXI ANDREA is located at the address: RIGESSEL 6; 3111; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 747,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in TAXI ANDREA were not found.
The main activity of TAXI ANDREA is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI ANDREA is not available. You also can look at reviews of TAXI ANDREA, open positions, location of TAXI ANDREA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI ANDREA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI ANDREA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI ANDREA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI ANDREA, employees, financial statistics.