Verschueren J

Contactgegevens Verschueren J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verschueren J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verschueren J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hazewindstraat 4; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 780 91 60 (+32-03 780 91 60) 03 780 91 60 (+32-03 780 91 60)

Fax (fax): +32 (16) 870-30-64 +32 (16) 870-30-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verschueren J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verschueren J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verschueren J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verschueren J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verschueren J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verschueren J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verschueren J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verschueren J
Products information Verschueren J

BTW identificatienummer (tax): BE02069519042
Ondernemingsnummer: 4994903564
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verschueren J
(Get full report from official database of BE for Verschueren J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verschueren J
Addition kinds of activities for Verschueren J

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
244903. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
07820203. Graszorg | Lawn care services
22210605. Bekledingstof, synthetische vezel en zijde | Upholstery fabrics, manmade fiber and silk
23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
23690401. Buntings, zuigelingen ' | Buntings, infants'
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij Verschueren J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verschueren J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verschueren J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verschueren J. Looking for open vacancies in other companies

 • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

 • Operator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

 • productiemedewerker (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

 • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: t-interim Tongeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

 • Customer service inbound (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bebrijf gelegen te Machelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de klantendienst. Als klantendienstmedewerker is het eerst en vooral belangrijk om klanten bij elke inkomende vraag en oproep vriendelijk, professioneel en via meerdere kanalen te woord te staan. Je bent iemand die met plezier ten dienste van klanten staat, zin heeft om TNT écht te leren kennen en een uitmuntende service kan bieden. Opstarten in deze functie gaat uiteraard gepaard met de nodige opleiding.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Infront

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

 • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

 • Business Development Manager HR Services (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Sales Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

Zoek naar antwoorden van Verschueren J in sociale netwerken
Look for responds of Verschueren J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verschueren J. Laat een reactie achter voor Verschueren J. Verschueren J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verschueren J. Leave a respond for Verschueren J. Verschueren J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verschueren J op de google maps. Adres en contacten Verschueren J
Location of Verschueren J on the google maps. Address and contacts of Verschueren J

Andere gerelateerde bedrijven als come Verschueren J Verschueren J: NAGELMACKERS | Meplapack NV | Demez Gilbert | REMI AMELOOT | M.B.M. Company SA

Other related companies as Verschueren J: NAGELMACKERS | Meplapack NV | Demez Gilbert | REMI AMELOOT | M.B.M. Company SA

Verschueren J is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verschueren J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02069519042. Het bedrijf Verschueren J bevindt zich op het adres: Hazewindstraat 4; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 755,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Verschueren J is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verschueren J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verschueren J, openstaande posities, locatie van Verschueren J op de kaart.

Verschueren J is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verschueren J, company assigned to the tax number BE02069519042. The company Verschueren J is located at the address: Hazewindstraat 4; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 755,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Verschueren J is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Verschueren J is not available. You also can look at reviews of Verschueren J, open positions, location of Verschueren J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verschueren J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verschueren J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verschueren J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verschueren J, employees, financial statistics.