Henrion G

Contactgegevens Henrion G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Henrion G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Henrion G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Dinant 1338; 5100; Namur (W茅pion), België

Telefoon (phone): 081 46 13 31 (+32-081 46 13 31) 081 46 13 31 (+32-081 46 13 31)

Fax (fax): +32 (63) 440-65-93 +32 (63) 440-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Henrion G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Henrion G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Henrion G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Henrion G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Henrion G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Henrion G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Henrion G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Henrion G
Products information Henrion G

BTW identificatienummer (tax): BE07005401611
Ondernemingsnummer: 5214355468
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Henrion G
(Get full report from official database of BE for Henrion G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Henrion G
Addition kinds of activities for Henrion G

594104. Oefen materiaal | Exercise equipment
01720000. druiven | Grapes
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij Henrion G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Henrion G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Henrion G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Henrion G. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

 • Senior Booking Agent (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

 • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

 • Schrijnwerker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: T-INTERIM HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

  Type: Studentenjob

  Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

 • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: SUNNY LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

 • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ECOSO

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

 • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

  Regio: BIKSCHOTE

  Bedrijf: YOLOMI

  Type: Flexijob

  Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van Henrion G in sociale netwerken
Look for responds of Henrion G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Henrion G. Laat een reactie achter voor Henrion G. Henrion G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Henrion G. Leave a respond for Henrion G. Henrion G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Henrion G op de google maps. Adres en contacten Henrion G
Location of Henrion G on the google maps. Address and contacts of Henrion G

Andere gerelateerde bedrijven als come Henrion G Henrion G: Moorkens M | Giri | Van Lancker K | Knokke-Out Café | Overdeput C

Other related companies as Henrion G: Moorkens M | Giri | Van Lancker K | Knokke-Out Café | Overdeput C

Henrion G is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Henrion G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07005401611. Het bedrijf Henrion G bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Dinant 1338; 5100; Namur (W茅pion). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Henrion G is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Henrion G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Henrion G, openstaande posities, locatie van Henrion G op de kaart.

Henrion G is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Henrion G, company assigned to the tax number BE07005401611. The company Henrion G is located at the address: Chauss茅e de Dinant 1338; 5100; Namur (W茅pion). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Henrion G is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Henrion G is not available. You also can look at reviews of Henrion G, open positions, location of Henrion G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Henrion G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Henrion G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Henrion G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Henrion G, employees, financial statistics.