I F A M

Contactgegevens I F A M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I F A M: address, phone, fax, email, website, opening hours

I F A M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOSEPH WAUTERSSTRAAT 23; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22455677 (+32-22455677) 22455677 (+32-22455677)

Fax (fax): +32 (58) 558-16-43 +32 (58) 558-16-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I F A M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I F A M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I F A M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I F A M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I F A M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I F A M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I F A M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I F A M
Products information I F A M

BTW identificatienummer (tax): BE04627960205
Ondernemingsnummer: 9217773437
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in I F A M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I F A M
(Get full report from official database of BE for I F A M)

Aanvulling soorten activiteiten voor I F A M
Addition kinds of activities for I F A M

874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
36999911. Pulseversterkers | Pulse amplifiers
38240102. Benzinemeters | Gasoline dispensing meters
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
59639903. Cosmetische verkoop, huis-naar-huis | Cosmetic sales, house-to-house
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production

Werken bij I F A M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I F A M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I F A M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I F A M. Looking for open vacancies in other companies

 • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

 • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

 • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

 • Elektricien (ULBEEK)

  Regio: ULBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

 • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • Software test Engingeer (november-januari) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend IT-bedrijf dat actief is op de Corda Campus in Hasselt zoeken wij een student IT met een gezonde interesse voor software testing! Heb je nog geen ervaring met software testing? Geen probleem! Het bedrijf waar je in terechtkomt, zorgt voor een intensieve en interactieve opleiding waarbij je de kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Na de opleiding heb je intern twee mogelijkheden: software testing of digitale televisie. Als software test engineer kom je in aanraking met verschillende IT-domeinen en bouw je gaandeweg jouw expertise op. Je voert testen uit op verschillende softwaresystemen waaronder het testen van mobile apps, web services, appliciaties, websites, ... Deze testen kunnen zowel geautomatiseerd als manueel zijn. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen om je kennis en kunde verder uit te breiden. Afhankelijk van je ambities en je competenties kan je doorgroeien in de richting die jij wilt. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar er veel aandacht is voor het team, maar ook voor jou als persoon. Er heerst een cultuur van open communicatie, veel fun en hard werken om dit alles waar te maken.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

 • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

 • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

  Type: Werfreserve

  Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van I F A M in sociale netwerken
Look for responds of I F A M in social networks

Lees alle opmerkingen voor I F A M. Laat een reactie achter voor I F A M. I F A M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I F A M. Leave a respond for I F A M. I F A M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I F A M op de google maps. Adres en contacten I F A M
Location of I F A M on the google maps. Address and contacts of I F A M

Andere gerelateerde bedrijven als come I F A M I F A M: TEAROOM WIJNENDALE STAT. | FRITUUR ROEL | OPTIQUE HUBINON | COIFFURE ROLANDE | NEVEREST ATB

Other related companies as I F A M: TEAROOM WIJNENDALE STAT. | FRITUUR ROEL | OPTIQUE HUBINON | COIFFURE ROLANDE | NEVEREST ATB

I F A M is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I F A M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04627960205. Het bedrijf I F A M bevindt zich op het adres: JOSEPH WAUTERSSTRAAT 23; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in I F A M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I F A M is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I F A M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I F A M, openstaande posities, locatie van I F A M op de kaart.

I F A M is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is I F A M, company assigned to the tax number BE04627960205. The company I F A M is located at the address: JOSEPH WAUTERSSTRAAT 23; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's. Products created in I F A M were not found.
The main activity of I F A M is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of I F A M is not available. You also can look at reviews of I F A M, open positions, location of I F A M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I F A M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I F A M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I F A M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I F A M, employees, financial statistics.