DELISSEN

Contactgegevens DELISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSHOEK 44BA; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34576193 (+32-34576193) 34576193 (+32-34576193)

Fax (fax): +32 (16) 942-46-85 +32 (16) 942-46-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELISSEN
Products information DELISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01112609863
Ondernemingsnummer: 3690826416
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DELISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELISSEN
(Get full report from official database of BE for DELISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELISSEN
Addition kinds of activities for DELISSEN

25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
35670302. Inductie verwarmingsapparatuur | Induction heating equipment
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij DELISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELISSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

 • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

 • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vrasene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Studentenjob

  Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

 • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Antwerpen

  Type: Vaste Job

  * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

 • verkoopster (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

  Type: Vaste Job

  verkoopster detailhandel verse voedingswaren

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

 • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Flexijob

  Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van DELISSEN in sociale netwerken
Look for responds of DELISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELISSEN. Laat een reactie achter voor DELISSEN. DELISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELISSEN. Leave a respond for DELISSEN. DELISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELISSEN op de google maps. Adres en contacten DELISSEN
Location of DELISSEN on the google maps. Address and contacts of DELISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DELISSEN DELISSEN: FRANCE MANCHE (EUROTUNNEL) | PALETTE NOROIT | AD DELHAIZE | HUIS DE VOORZORG | HAIR CECILE & DANNY

Other related companies as DELISSEN: FRANCE MANCHE (EUROTUNNEL) | PALETTE NOROIT | AD DELHAIZE | HUIS DE VOORZORG | HAIR CECILE & DANNY

DELISSEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01112609863. Het bedrijf DELISSEN bevindt zich op het adres: KEIZERSHOEK 44BA; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in DELISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELISSEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELISSEN, openstaande posities, locatie van DELISSEN op de kaart.

DELISSEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELISSEN, company assigned to the tax number BE01112609863. The company DELISSEN is located at the address: KEIZERSHOEK 44BA; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxi's speciale diensten. Products created in DELISSEN were not found.
The main activity of DELISSEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELISSEN is not available. You also can look at reviews of DELISSEN, open positions, location of DELISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELISSEN, employees, financial statistics.