Euro-Taxi's

Contactgegevens Euro-Taxi's: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro-Taxi's: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro-Taxi's

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandwege 34; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 77 31 (+32-050 31 77 31) 050 31 77 31 (+32-050 31 77 31)

Fax (fax): +32 (19) 758-92-67 +32 (19) 758-92-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro-Taxi's: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro-Taxi's"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro-Taxi's"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro-Taxi's, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro-Taxi's. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro-Taxi's, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro-Taxi's. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro-Taxi's
Products information Euro-Taxi's

BTW identificatienummer (tax): BE08986785888
Ondernemingsnummer: 2412292480
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Euro-Taxi's zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro-Taxi's
(Get full report from official database of BE for Euro-Taxi's)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro-Taxi's
Addition kinds of activities for Euro-Taxi's

20519903. Bakkerij: groothandel of groothandel / detailhandel | Bakery: wholesale or wholesale/retail combined
24310603. Trim, hout | Trim, wood
33120301. Billets, staal | Billets, steel
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
73729903. Educatieve computer software | Educational computer software
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room
87110201. Machine tool design | Machine tool design

Werken bij Euro-Taxi's: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro-Taxi's: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro-Taxi's. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro-Taxi's. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

 • seizoenarbeiders pompoenenteelt (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee met het oogsten van pompoenen gedurende een 3-tal dagen.

 • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

 • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

 • lasser (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  lassen in atelier of op verplaatsing

 • Huishoudhulp regio Ham/Tessenderlo (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

 • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

  Type: Vaste Job

  Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

 • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

Zoek naar antwoorden van Euro-Taxi's in sociale netwerken
Look for responds of Euro-Taxi's in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro-Taxi's. Laat een reactie achter voor Euro-Taxi's. Euro-Taxi's bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro-Taxi's. Leave a respond for Euro-Taxi's. Euro-Taxi's on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro-Taxi's op de google maps. Adres en contacten Euro-Taxi's
Location of Euro-Taxi's on the google maps. Address and contacts of Euro-Taxi's

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro-Taxi's Euro-Taxi's: DE SOETENINVAL | DANNY LIPPENS | Moyaert | Sam's | mr Eric SCHONK

Other related companies as Euro-Taxi's: DE SOETENINVAL | DANNY LIPPENS | Moyaert | Sam's | mr Eric SCHONK

Euro-Taxi's is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro-Taxi's, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08986785888. Het bedrijf Euro-Taxi's bevindt zich op het adres: Zandwege 34; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Euro-Taxi's zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro-Taxi's is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro-Taxi's is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro-Taxi's, openstaande posities, locatie van Euro-Taxi's op de kaart.

Euro-Taxi's is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euro-Taxi's, company assigned to the tax number BE08986785888. The company Euro-Taxi's is located at the address: Zandwege 34; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxicabs. Products created in Euro-Taxi's were not found.
The main activity of Euro-Taxi's is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro-Taxi's is not available. You also can look at reviews of Euro-Taxi's, open positions, location of Euro-Taxi's on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro-Taxi's, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro-Taxi's, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro-Taxi's, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro-Taxi's, employees, financial statistics.