ATS-SHUTTLE SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ATS-SHUTTLE SPRL
Private companiesReal Estate • ATS-SHUTTLE SPRL

Contactgegevens ATS-SHUTTLE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATS-SHUTTLE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATS-SHUTTLE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Franklin Roosevelt 160; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 0473 42 94 90 (+32-0473 42 94 90) 0473 42 94 90 (+32-0473 42 94 90)

Fax (fax): +32 (14) 430-14-32 +32 (14) 430-14-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATS-SHUTTLE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATS-SHUTTLE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATS-SHUTTLE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATS-SHUTTLE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATS-SHUTTLE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATS-SHUTTLE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATS-SHUTTLE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATS-SHUTTLE SPRL
Products information ATS-SHUTTLE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06144348144
Ondernemingsnummer: 2271392822
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Automobile - Self-drive car rental; Airport transport; Courier services; Automobile - Chauffeur driven car rental

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATS-SHUTTLE SPRL
(Get full report from official database of BE for ATS-SHUTTLE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATS-SHUTTLE SPRL
Addition kinds of activities for ATS-SHUTTLE SPRL

275905. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
514502. Tussendoortjes | Snack foods
20260108. Melk, ultrahoge temperatuur (lang leven) | Milk, ultra-high temperature (longlife)
35429913. Spijker machines | Nail heading machines
64110104. Pensioen en pensioenplan consultants | Pension and retirement plan consultants

Werken bij ATS-SHUTTLE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATS-SHUTTLE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATS-SHUTTLE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATS-SHUTTLE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

 • Polyvalent bediende met AUTOCAD (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je bent goed met administratieve taken. Je belt klanten op en maakt afspraken (commerciële). Je wordt ingeschakeld op andere afdelingen. Je verwerkt informatie met het MS Office pakket en daarnaast werk je vlot met autocad/tekenprogramma's.

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

 • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Pijpfitter (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

 • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

 • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

 • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

 • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

  Type: Flexijob

  Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van ATS-SHUTTLE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATS-SHUTTLE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATS-SHUTTLE SPRL. Laat een reactie achter voor ATS-SHUTTLE SPRL. ATS-SHUTTLE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATS-SHUTTLE SPRL. Leave a respond for ATS-SHUTTLE SPRL. ATS-SHUTTLE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATS-SHUTTLE SPRL op de google maps. Adres en contacten ATS-SHUTTLE SPRL
Location of ATS-SHUTTLE SPRL on the google maps. Address and contacts of ATS-SHUTTLE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATS-SHUTTLE SPRL ATS-SHUTTLE SPRL: Krediet Nuverheid | GELORINI NICOLA BVBA | DIRK BRYSSINCK | Samsonite World | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

Other related companies as ATS-SHUTTLE SPRL: Krediet Nuverheid | GELORINI NICOLA BVBA | DIRK BRYSSINCK | Samsonite World | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL

ATS-SHUTTLE SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATS-SHUTTLE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144348144. Het bedrijf ATS-SHUTTLE SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Franklin Roosevelt 160; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 587,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental; Airport transport; Courier services; Automobile - Chauffeur driven car rental.
De hoofdactiviteit van ATS-SHUTTLE SPRL is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATS-SHUTTLE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATS-SHUTTLE SPRL, openstaande posities, locatie van ATS-SHUTTLE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATS-SHUTTLE SPRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATS-SHUTTLE SPRL, company assigned to the tax number BE06144348144. The company ATS-SHUTTLE SPRL is located at the address: Avenue Franklin Roosevelt 160; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 587,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxicabs. List of products are Automobile - Self-drive car rental; Airport transport; Courier services; Automobile - Chauffeur driven car rental.
The main activity of ATS-SHUTTLE SPRL is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATS-SHUTTLE SPRL is not available. You also can look at reviews of ATS-SHUTTLE SPRL, open positions, location of ATS-SHUTTLE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATS-SHUTTLE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATS-SHUTTLE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATS-SHUTTLE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATS-SHUTTLE SPRL, employees, financial statistics.