Arend Tax

Contactgegevens Arend Tax: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arend Tax: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arend Tax

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Horststraat 15; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 26 26 (+32-014 67 26 26) 014 67 26 26 (+32-014 67 26 26)

Fax (fax): 014 67 12 21 (+32-014 67 12 21) 014 67 12 21 (+32-014 67 12 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arend Tax: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arend Tax"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arend Tax"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arend Tax, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arend Tax. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arend Tax, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arend Tax. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arend Tax
Products information Arend Tax

BTW identificatienummer (tax): BE01201324462
Ondernemingsnummer: 3721313476
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Arend Tax zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arend Tax
(Get full report from official database of BE for Arend Tax)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arend Tax
Addition kinds of activities for Arend Tax

5311. Warenhuizen | Department stores
20230000. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens
36240000. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
50519904. ingots | Ingots
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores

Werken bij Arend Tax: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arend Tax: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arend Tax. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arend Tax. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

 • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

 • Orderpicker M/V voor Fluvius te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Taken: - Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) - Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending - Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

 • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

 • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

 • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

  Type: Studentenjob

  klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

 • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

  Type: Studentenjob

  maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: PSPM

  Type: Vaste Job

  Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

Zoek naar antwoorden van Arend Tax in sociale netwerken
Look for responds of Arend Tax in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arend Tax. Laat een reactie achter voor Arend Tax. Arend Tax bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arend Tax. Leave a respond for Arend Tax. Arend Tax on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arend Tax op de google maps. Adres en contacten Arend Tax
Location of Arend Tax on the google maps. Address and contacts of Arend Tax

Andere gerelateerde bedrijven als come Arend Tax Arend Tax: Dynamic Karaoké | GALERIJ KATTEMAN | J.C. VAN DEN BRANDEN | MAURICE SELLESLAGH | MARC VERMEIR

Other related companies as Arend Tax: Dynamic Karaoké | GALERIJ KATTEMAN | J.C. VAN DEN BRANDEN | MAURICE SELLESLAGH | MARC VERMEIR

Arend Tax is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arend Tax, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01201324462. Het bedrijf Arend Tax bevindt zich op het adres: Horststraat 15; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Arend Tax zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arend Tax is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arend Tax is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arend Tax, openstaande posities, locatie van Arend Tax op de kaart.

Arend Tax is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arend Tax, company assigned to the tax number BE01201324462. The company Arend Tax is located at the address: Horststraat 15; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxicabs. Products created in Arend Tax were not found.
The main activity of Arend Tax is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Arend Tax is not available. You also can look at reviews of Arend Tax, open positions, location of Arend Tax on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arend Tax, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arend Tax, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arend Tax, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arend Tax, employees, financial statistics.