TAXI DIMINO

Contactgegevens TAXI DIMINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI DIMINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI DIMINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONTEGN?E 178; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42335040 (+32-42335040) 42335040 (+32-42335040)

Fax (fax): +32 (84) 369-33-73 +32 (84) 369-33-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI DIMINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI DIMINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI DIMINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI DIMINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI DIMINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI DIMINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI DIMINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI DIMINO
Products information TAXI DIMINO

BTW identificatienummer (tax): BE08819793701
Ondernemingsnummer: 1296081542
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in TAXI DIMINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI DIMINO
(Get full report from official database of BE for TAXI DIMINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI DIMINO
Addition kinds of activities for TAXI DIMINO

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
20130203. Ham, zonder been: Uit gekocht vlees | Ham, boneless: from purchased meat
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij TAXI DIMINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI DIMINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI DIMINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI DIMINO. Looking for open vacancies in other companies

 • Automecanicien (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

 • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

 • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

 • Productie operator M/V (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

 • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: PSYWORKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

 • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

 • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: ECOLE PARIS

  Type: Werfreserve

  Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

 • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van TAXI DIMINO in sociale netwerken
Look for responds of TAXI DIMINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI DIMINO. Laat een reactie achter voor TAXI DIMINO. TAXI DIMINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI DIMINO. Leave a respond for TAXI DIMINO. TAXI DIMINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI DIMINO op de google maps. Adres en contacten TAXI DIMINO
Location of TAXI DIMINO on the google maps. Address and contacts of TAXI DIMINO

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI DIMINO TAXI DIMINO: ASLK-CGER Bank | F. BRONSART | FRANSEN TRANSPORT | M.M.C. SOLUTIONS | Castiau Geraldine

Other related companies as TAXI DIMINO: ASLK-CGER Bank | F. BRONSART | FRANSEN TRANSPORT | M.M.C. SOLUTIONS | Castiau Geraldine

TAXI DIMINO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI DIMINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08819793701. Het bedrijf TAXI DIMINO bevindt zich op het adres: RUE DE MONTEGN?E 178; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in TAXI DIMINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI DIMINO is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI DIMINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI DIMINO, openstaande posities, locatie van TAXI DIMINO op de kaart.

TAXI DIMINO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI DIMINO, company assigned to the tax number BE08819793701. The company TAXI DIMINO is located at the address: RUE DE MONTEGN?E 178; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in TAXI DIMINO were not found.
The main activity of TAXI DIMINO is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI DIMINO is not available. You also can look at reviews of TAXI DIMINO, open positions, location of TAXI DIMINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI DIMINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI DIMINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI DIMINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI DIMINO, employees, financial statistics.