J.M. TAXI

Contactgegevens J.M. TAXI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M. TAXI: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M. TAXI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSVENLAAN 32; 3650; LANKLAAR, België

Telefoon (phone): 89657695 (+32-89657695) 89657695 (+32-89657695)

Fax (fax): +32 (19) 946-76-90 +32 (19) 946-76-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M. TAXI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M. TAXI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M. TAXI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M. TAXI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M. TAXI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M. TAXI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M. TAXI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M. TAXI
Products information J.M. TAXI

BTW identificatienummer (tax): BE04542541503
Ondernemingsnummer: 9801422119
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

luchthaventransport,personenvervoer .

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M. TAXI
(Get full report from official database of BE for J.M. TAXI)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M. TAXI
Addition kinds of activities for J.M. TAXI

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
225200. Hosiery, nec | Hosiery, nec
359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
762902. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
20640100. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
44990401. Scheepvaart schepen voor schroot | Marine wrecking ships for scrap

Werken bij J.M. TAXI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M. TAXI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M. TAXI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M. TAXI. Looking for open vacancies in other companies

 • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

 • Orderpicker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als orderpicker in 2 ploegen? Zoek je naar werk bij een bedrijf met een familiale sfeer binnen de logistiek? Dan ben je bij H.Essers aan het juiste adres! Tijdens de eerste dagen van je nieuwe job is er een coaching voorzien en een uitgebreid opleidingspakket. Als orderpicker draag jij bij aan de logistieke sector van H.Essers en sta je in voor het manuele klaarmaken van bestellingen, inbound/outbound, kwaliteitscontrole,... binnen het magazijn.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Slachter (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

 • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

 • Poetshulp regio Aarschot - Langdorp (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Studentenjob

  Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

 • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

 • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

  Type: Vaste Job

  * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

 • Tabakoloog (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Sales (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: UPGRADE ESTATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van J.M. TAXI in sociale netwerken
Look for responds of J.M. TAXI in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M. TAXI. Laat een reactie achter voor J.M. TAXI. J.M. TAXI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M. TAXI. Leave a respond for J.M. TAXI. J.M. TAXI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M. TAXI op de google maps. Adres en contacten J.M. TAXI
Location of J.M. TAXI on the google maps. Address and contacts of J.M. TAXI

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M. TAXI J.M. TAXI: THEA PHARMA | ASTRID DE CALUWE | Traiteur Marcel NV | Gielis Annie | IRIS WATEROASE

Other related companies as J.M. TAXI: THEA PHARMA | ASTRID DE CALUWE | Traiteur Marcel NV | Gielis Annie | IRIS WATEROASE

J.M. TAXI is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M. TAXI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04542541503. Het bedrijf J.M. TAXI bevindt zich op het adres: HEUVELSVENLAAN 32; 3650; LANKLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's. Lijst met producten zijn luchthaventransport,personenvervoer ..
De hoofdactiviteit van J.M. TAXI is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M. TAXI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M. TAXI, openstaande posities, locatie van J.M. TAXI op de kaart.

J.M. TAXI is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M. TAXI, company assigned to the tax number BE04542541503. The company J.M. TAXI is located at the address: HEUVELSVENLAAN 32; 3650; LANKLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's. List of products are luchthaventransport,personenvervoer ..
The main activity of J.M. TAXI is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M. TAXI is not available. You also can look at reviews of J.M. TAXI, open positions, location of J.M. TAXI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M. TAXI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M. TAXI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M. TAXI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M. TAXI, employees, financial statistics.