Masschelein D

Contactgegevens Masschelein D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Masschelein D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Masschelein D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 1; 8860; Lendelede, België

Telefoon (phone): 051 30 38 92 (+32-051 30 38 92) 051 30 38 92 (+32-051 30 38 92)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Masschelein D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Masschelein D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Masschelein D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Masschelein D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Masschelein D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Masschelein D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Masschelein D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Masschelein D
Products information Masschelein D

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Masschelein D
(Get full report from official database of BE for Masschelein D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Masschelein D
Addition kinds of activities for Masschelein D

381206. Zoek- en detectiesystemen en -instrumenten | Search and detection systems and instruments
811100. Legale diensten | Legal services
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
50140000. Banden en buizen | Tires and tubes
78120202. Video-tape productie | Video tape production

Werken bij Masschelein D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Masschelein D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Masschelein D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Masschelein D. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

 • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

 • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

 • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

 • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

 • Poetshulp Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Studentenjob

  Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

 • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

 • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

 • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Flexijob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van Masschelein D in sociale netwerken
Look for responds of Masschelein D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Masschelein D. Laat een reactie achter voor Masschelein D. Masschelein D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Masschelein D. Leave a respond for Masschelein D. Masschelein D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Masschelein D op de google maps. Adres en contacten Masschelein D
Location of Masschelein D on the google maps. Address and contacts of Masschelein D

Andere gerelateerde bedrijven als come Masschelein D Masschelein D: SUPERMARKT VANDUFFEL NV | CANIBO | Cindy | ECOLE FOND. COMMUNALE | Platteau H V

Other related companies as Masschelein D: SUPERMARKT VANDUFFEL NV | CANIBO | Cindy | ECOLE FOND. COMMUNALE | Platteau H V

Masschelein D is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Masschelein D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf Masschelein D bevindt zich op het adres: Groenstraat 1; 8860; Lendelede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Masschelein D is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Masschelein D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Masschelein D, openstaande posities, locatie van Masschelein D op de kaart.

Masschelein D is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Masschelein D, company assigned to the tax number BE02781158447. The company Masschelein D is located at the address: Groenstraat 1; 8860; Lendelede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Masschelein D is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Masschelein D is not available. You also can look at reviews of Masschelein D, open positions, location of Masschelein D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Masschelein D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Masschelein D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Masschelein D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Masschelein D, employees, financial statistics.