Van Cauwenberghe N

Particuliere bedrijvencommunicatie • Van Cauwenberghe N
Private companiesCommunications • Van Cauwenberghe N

Contactgegevens Van Cauwenberghe N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cauwenberghe N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cauwenberghe N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsestraat 47 Box 1; 9660; Brakel (Nederbrakel), België

Telefoon (phone): 055 42 30 08 (+32-055 42 30 08) 055 42 30 08 (+32-055 42 30 08)

Fax (fax): +32 (9) 412-89-89 +32 (9) 412-89-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cauwenberghe N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cauwenberghe N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cauwenberghe N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cauwenberghe N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cauwenberghe N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cauwenberghe N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cauwenberghe N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cauwenberghe N
Products information Van Cauwenberghe N

BTW identificatienummer (tax): BE05684295654
Ondernemingsnummer: 8048278808
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cauwenberghe N
(Get full report from official database of BE for Van Cauwenberghe N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cauwenberghe N
Addition kinds of activities for Van Cauwenberghe N

252204. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
59959903. opticiens | Opticians

Werken bij Van Cauwenberghe N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cauwenberghe N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cauwenberghe N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cauwenberghe N. Looking for open vacancies in other companies

 • operator medische sector (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Je bent verantwoordelijk voor de afwerking van stukken, inclusief de kwaliteitsinspectie, inpakken en het chippen. Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie. Als arbeider word je ingeschakeld in het hele productieproces. Je taken bestaan uit; - Instellen van de machines. - Afwerken en schoonmaken van de eindproducten. - Kwaliteitscontrole door middel van een optische scanner - Inpakken en verzenden

 • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

 • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

 • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

 • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

 • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Facility Manager (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

 • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

Zoek naar antwoorden van Van Cauwenberghe N in sociale netwerken
Look for responds of Van Cauwenberghe N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cauwenberghe N. Laat een reactie achter voor Van Cauwenberghe N. Van Cauwenberghe N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cauwenberghe N. Leave a respond for Van Cauwenberghe N. Van Cauwenberghe N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cauwenberghe N op de google maps. Adres en contacten Van Cauwenberghe N
Location of Van Cauwenberghe N on the google maps. Address and contacts of Van Cauwenberghe N

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cauwenberghe N Van Cauwenberghe N: HUIS DE BRUYNE | Sportshop Vangeel | Holiday Immo NV | FREDDY DEFORCHE | CATTERY STE-DUCHESSE

Other related companies as Van Cauwenberghe N: HUIS DE BRUYNE | Sportshop Vangeel | Holiday Immo NV | FREDDY DEFORCHE | CATTERY STE-DUCHESSE

Van Cauwenberghe N is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cauwenberghe N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05684295654. Het bedrijf Van Cauwenberghe N bevindt zich op het adres: Brusselsestraat 47 Box 1; 9660; Brakel (Nederbrakel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Van Cauwenberghe N is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cauwenberghe N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cauwenberghe N, openstaande posities, locatie van Van Cauwenberghe N op de kaart.

Van Cauwenberghe N is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cauwenberghe N, company assigned to the tax number BE05684295654. The company Van Cauwenberghe N is located at the address: Brusselsestraat 47 Box 1; 9660; Brakel (Nederbrakel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Van Cauwenberghe N is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cauwenberghe N is not available. You also can look at reviews of Van Cauwenberghe N, open positions, location of Van Cauwenberghe N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cauwenberghe N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cauwenberghe N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cauwenberghe N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cauwenberghe N, employees, financial statistics.