Teerlynck P

Contactgegevens Teerlynck P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teerlynck P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teerlynck P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Druivenlaan 31; 1560; Hoeilaart, België

Telefoon (phone): 02 657 28 39 (+32-02 657 28 39) 02 657 28 39 (+32-02 657 28 39)

Fax (fax): 02 657 98 47 (+32-02 657 98 47) 02 657 98 47 (+32-02 657 98 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teerlynck P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teerlynck P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teerlynck P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teerlynck P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teerlynck P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teerlynck P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teerlynck P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teerlynck P
Products information Teerlynck P

BTW identificatienummer (tax): BE07317962646
Ondernemingsnummer: 3454895019
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 454,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teerlynck P
(Get full report from official database of BE for Teerlynck P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teerlynck P
Addition kinds of activities for Teerlynck P

731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
39930101. Neon tekens | Neon signs
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
76990101. Kaliber, meter, en andere machinisten instrument reparatie | Caliper, gauge, and other machinists' instrument repair
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec

Werken bij Teerlynck P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teerlynck P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teerlynck P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teerlynck P. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie voeding (kaas) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

 • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

 • Bloemist (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

 • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Interim met optie "vast werk"

  SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

 • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Technieker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

 • Metser / Diender (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

 • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

 • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: DIASPOOR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van Teerlynck P in sociale netwerken
Look for responds of Teerlynck P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teerlynck P. Laat een reactie achter voor Teerlynck P. Teerlynck P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teerlynck P. Leave a respond for Teerlynck P. Teerlynck P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teerlynck P op de google maps. Adres en contacten Teerlynck P
Location of Teerlynck P on the google maps. Address and contacts of Teerlynck P

Andere gerelateerde bedrijven als come Teerlynck P Teerlynck P: Fortrans-Division of FP-Distribution | ROGETRANS BVBA | INSTITUUT ORLY | Denis M & G NV | GRAPHIC SERVICE DESIGN

Other related companies as Teerlynck P: Fortrans-Division of FP-Distribution | ROGETRANS BVBA | INSTITUUT ORLY | Denis M & G NV | GRAPHIC SERVICE DESIGN

Teerlynck P is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Teerlynck P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07317962646. Het bedrijf Teerlynck P bevindt zich op het adres: Druivenlaan 31; 1560; Hoeilaart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 454,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Teerlynck P is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teerlynck P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teerlynck P, openstaande posities, locatie van Teerlynck P op de kaart.

Teerlynck P is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Teerlynck P, company assigned to the tax number BE07317962646. The company Teerlynck P is located at the address: Druivenlaan 31; 1560; Hoeilaart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 454,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Teerlynck P is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Teerlynck P is not available. You also can look at reviews of Teerlynck P, open positions, location of Teerlynck P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teerlynck P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teerlynck P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teerlynck P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teerlynck P, employees, financial statistics.