Meersmans H

Contactgegevens Meersmans H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meersmans H: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meersmans H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 45; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 52 78 (+32-013 66 52 78) 013 66 52 78 (+32-013 66 52 78)

Fax (fax): +32 (82) 978-20-78 +32 (82) 978-20-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meersmans H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meersmans H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meersmans H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meersmans H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meersmans H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meersmans H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meersmans H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meersmans H
Products information Meersmans H

BTW identificatienummer (tax): BE08083435058
Ondernemingsnummer: 6587921142
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meersmans H
(Get full report from official database of BE for Meersmans H)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meersmans H
Addition kinds of activities for Meersmans H

3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
361399. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
55619900. Handelaar in recreatievoertuigen, nec | Recreational vehicle dealers, nec

Werken bij Meersmans H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meersmans H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meersmans H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meersmans H. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC Operator (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

 • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

 • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

 • Accountant (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: UFINITY

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

 • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Ascento

  Type: Vaste Job

  Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • KAPPER / KAPSTER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ANNA BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

 • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

  Type: Flexijob

  Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Meersmans H in sociale netwerken
Look for responds of Meersmans H in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meersmans H. Laat een reactie achter voor Meersmans H. Meersmans H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meersmans H. Leave a respond for Meersmans H. Meersmans H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meersmans H op de google maps. Adres en contacten Meersmans H
Location of Meersmans H on the google maps. Address and contacts of Meersmans H

Andere gerelateerde bedrijven als come Meersmans H Meersmans H: DIRK VERCAMMEN | Italo-Suisse | CL. NIMAL | K.C. HOBOKEN 2000 | E.P.E.S.C.F.

Other related companies as Meersmans H: DIRK VERCAMMEN | Italo-Suisse | CL. NIMAL | K.C. HOBOKEN 2000 | E.P.E.S.C.F.

Meersmans H is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meersmans H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083435058. Het bedrijf Meersmans H bevindt zich op het adres: Industrieweg 45; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Meersmans H is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meersmans H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meersmans H, openstaande posities, locatie van Meersmans H op de kaart.

Meersmans H is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meersmans H, company assigned to the tax number BE08083435058. The company Meersmans H is located at the address: Industrieweg 45; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Meersmans H is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meersmans H is not available. You also can look at reviews of Meersmans H, open positions, location of Meersmans H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meersmans H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meersmans H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meersmans H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meersmans H, employees, financial statistics.